Numeroskop 13.7. – 19.7.2015

foto:Gerd Altmann, pixabay

Pred nami je teden Karme, ki bo razkrinkal Resnico.

Lekcije 29. tedna:
Si zatiskamo oči? Bodimo pozorni predvsem na področju odnosov, ali nemara sami sebe ne prepričujemo v nekaj, kar ni res? Druga oseba je lahko iskrena, pa smo mi tisti, ki ustvarimo iluzijo. Opazujte kaj nekdo počne in ne samo kaj govori.

Teden se pričenja s številom 13 in zaključuje s številom 19, vmes pa so še vsa ostala karmična števila (13, 14, 16 in 19). V tem času se bomo tako ali drugače soočali z Resnico in to predvsem na področju odnosov in komunikacije. Ena plat tega so definitivno laži in skrivanja, prevare, goljufanja – torej, negativna plat ne-Resnice. Obstaja še ena, ki je povezana s strahom in zanikanjem. Torej, katerim delom sebe ne dovolite na plano? Kdo ste, pa si tega ne dovolite biti? Po čem hrepenite, pa si to odrekate? Tudi na tak način zanikate svojo Resnico in sebe!

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Domišljija lahko ustvari prečudovite scenarije v naši glavi, ki so popolnoma iluzorni. Ali pa okrepi temne misli in postanemo izjemno pesimistični. Kje izmed teh dveh skrajnosti bi dejali, da ste?

Število življenjske poti 2
Preteklost vas bo dohitela. Če se niste postavili za sebe, se prosim, postavite sedaj. Tisto, česar se najbolj bojite, da bi se ali se je zgodilo, vam bo pogledalo v oči. Ne bežite, sprejmite.

Število življenjske poti 3
Čustva vam bodo prevladala. Prisluhnite jim, saj vam nosijo pomembno sporočilo. Bolečina je lahko opozorilo, da nekaj ni v harmoniji in ni kazen. Ni konec sveta, ste pred preobrazbo.

Število življenjske poti 4
Delujte razumno in prebili se boste preko izzivov brez večjih problemov. Zaupajte v svoje sposobnosti in jih udejanjite. Sedaj ni čas, da bi svoje zamisli držali za sebe. Zasijte. Spregovorite.

Število življenjske poti 5
Bodite pozorni na poslovnem področju. Je možno, da ste spregledali določene možnosti, ki se odpirajo pred vami? Kako bi lahko bolje organizirali svoj čas, energijo in denar? Bodite učinkoviti.

Število življenjske poti 6
In znova smo pred obdobjem zaključevanja, ki (znova) obuja preteklost. Vse, česar niste prerezali, se bo postavilo na pot. Boste sedaj zbrali moč in pogum ter ravnali do sebe spoštljivo?

Število življenjske poti 7
Nove osebe vam nosijo sporočilo. V kakšni smeri se premika vaše življenje? Kakšna nova, drugačna energija vas obdaja? Je možno, da preveč dvomite v sebe? No, bodite spontani – dovolite si.

Število življenjske poti 8
Znova so odnosi na prvem mestu. Kako se obnašate do svoje notranjosti? Je razpoznavna tudi v vašem zunanjem življenju? Ste kdor čutite, ali ste maska, ki mehansko opravlja delo, potrebno tekom dneva?

Število življenjske poti 9
Domišljija na vas vodi na poti preko strahov in preprek. Za vse je možno najti rešitev in v vsem se skriva nekaj slabega ali dobrega. Od vas je odvisno kateri odtenek boste iskali; dober ali slab?

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: