NuMeRoSKoP: 14.4. – 20.4.2014

Teden Resnice & (pomanjkanja) zaupanja
Lekcije tega tedna: Kadar poznamo Resnico, smo močni in trdni v našem ''verovanju''. Ko pa dvomimo, ne zaupamo. Torej, ali imamo močno oblikovano mnenje ali dovolimo, da nam okolica narekuje kako razmišljati?

Pred nami je čas, ko si ne bomo zmogli več zatiskati oči pred Resnico, kateri bi se raje ognili. 

Šestnajsti teden leta bo opomnil, da moramo uporabljati lastno pamet, oblikovati svoje mnenje in ne zaspati.. Ne mislite, da drugi bolje vedo kot vi, ker so bolj izobraženi ali zaradi kakega drugega razloga. Razmišljajte s svojo glavo.

____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki je mnogokrat neučakana. Tokat si vzemite čas in pretehtate odločitev, ki je pred vami. Ne ravnajte impulzivno, ne reagirajte; temveč razmislite.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite notranjemu občutku: kaj vam šepeta? Imate radar, ki zazna osebe stiski v trenutku. Ste čudovita opora svojim prijateljem. Sedaj pa prepoznajte tiste, ki vas le izkoriščajo.

Število življenjske poti 3
Pogum je vedno potreben za nove začetke. Kaj, ko bi tokrat bili vi tisti, ki se odloča kam in kako? Vzemite vajeti svojega življenja v svoje roke. Vi ste gospodar svojega življenja.

Število življenjske poti 4
Razčistite nesporazum ali neko nejasnost, ki vas že dalj časa spremlja. Četudi vas ne teži ali moti, pomembno je, da se pogovorite. Presenečeni boste nad odgovorom.

Število življenjske poti 5
Resnica je le ena pravijo, a seveda jo je moč prikrojiti na tisoč in en način. Ne izmikajte se. Bolj kot boste dodajali in sproti ''razlagali'', manj vam bodo verjeli. Mirno.

Število življenjske poti 6
Resnica je kakršna je. Lahko si jo še tako ovijate v celofan. Odnos temelji na spoštovanju, iskrenosti in vzajemnosti. Kdor do vas ni tak, si vas ne zasluži. Ste vi do sebe taki?

Število življenjske poti 7
Obetajo se vam spremembe. Popolnoma nepričakovan zasuk v miselnosti, delovanju in dogajanju. Bodite kot voda..sprejmite in se oblikujte v obliki najlepšega potoka. 

Število življenjske poti 8
Resnica se bo pokazala v odnosih, osebe bodo pokazale svoj pravi obraz. Kdo ste vi? Kam pripadate? Kak pa je Vaš pravi obraz? Tudi kdo in kaj ste vi je pomembno. 

Število življenjske poti 9
Vi ste oseba, ki deluje preko čustev in notranjega občutka zato bo ta teden nekoliko naporen; prisluhnite razumu. Tudi glava je pomembna, ne le srček. Racionalno razmislite.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: