NuMeRoSKoP: 14.7. – 20.7.2014

Obdobje povezovanja –  vsi smo eno. 
Lekcije tega tedna: Razlikujemo pomen izraza enost ali enakost? Se enačimo? To pomeni, da se primerjamo in presojamo komu in kako smo podobni – torej, opuščamo sebe kot Unikat. 

Tako radi govorimo ''Vsi smo eno''. A, h kateremu ''enemu'' se prištevamo? Se zavedamo sveta, energije, Vesolja kot enotne celote ali nam je ljuba denimo tista, ki spominja na Dalaj Lamo? Kaj pa tisti del, ki ni tako ljubeč, prijeten in lep? Teroristi, morilci itd? Tudi oni so del enosti. 

Živimo v svetu dualnosti – in ta dvojnost je kot yin yang. Bela in črna, lepa in manj lepa. Kam sebe prištevate? Katera pikica v tej črno/beli celoti ste? Ali pač smo vsi le en odtenek sive?___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite navihani in razigrani. Vedno ste bili prav posebna pikica v mozaiku Življenja, ki je iskala poti naprej. Ne obstajajo okovi, ki bi vas lahko zadržali. Uživajte v tem, da raziskujete.

Število življenjske poti 2
Nasvet vas čaka okoli vogala, a brez, da bi spregovorili, ne bo šlo. Dovolite izkušnejšim deliti svojo izkušnjo in se učite. Ni potrebno seči v ogenj, da bi ugotovili, da vas lahko speče. 

Število življenjske poti 3
Ste domiselna oseba, ki ne ljubi tveganja. Tokrat ne zamudite priložnosti, ki se bo odprla pred vami. Možnost imate rasti in doživeti nekaj vznemirljivega. Primite se je. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 4
Prisluhnite čustvom. Ste oseba razuma, a kaj vam ta pomaga, kadar niste srečni? Sreča je občutek in kot tak prebiva v srčku. Ne nadomeščajte ga z občutkom racionalne varnosti. 

Število življenjske poti 5
Resnici ni moč ubežati. Ste hitri v doživljanju in urni v begu pred neprijetnim. Resnica je kot je, pa čeprav bi jo skrili v omaro. Niste slaba oseba, a vseeno: je vaša vest popolnoma čista?

Število življenjske poti 6
Oseba čustev, ki se izgubi v iskanju potrditev v statusu ali materialnih dobrinah, težko najde pot nazaj do sebe. Preprosto: pokukajte v srček. Kaj vas osrečuje? To ni druga oseba ali ''avto''.

Število življenjske poti 7
Radi razumete ''Zakaj'' in ''Kako'' – zato sedaj to pustite. Občutite. Ni važno zakaj in kako, pomembno je, da kar je končano, lahko odide. Ne vlecite ''mrtve energije'' s seboj. Izčrpava vas.

Število življenjske poti 8
Ste unikat in kot takega, negujte sebe ter svojo edinstvenost. Ne ozirajte se na komentarje okolice, temveč le na svoj notranji občutek. Bodite sproščeni v tem kdor in kar ste. Vedno.

Število življenjske poti 9
Povezujte se. Osebe, ki jih imate radi vas pogrešajo. Vzemite si čas za prijatelje, ki jih dalj časa niste videli. Vzemite si čas za najpomembnejši odnos – tisti, ki ga imate sami s seboj. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: