NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 15.12. – 21.12.2014

Sreča je občutek v srčku. Sreče ni moč kupiti ali ponarediti, zato – prisluhnite srčku.

Lekcije tega tedna:
Prevečkrat se trudimo z razumom preglasiti srce. Glas naše duše ne leži v logiki, temveč v občutkih. Ko občutimo mir in spokojnost, smo na pravi poti. Kadar je v nas nemir, strah, bolečina, vemo, da nismo v harmoniji s svoji Višjim jazom, poslanstvom, namenom v tem Življenju. Decembra je čas, da se posvetite sebi.

Pogumni smo vsi. Nihče ni mevža. Kar nas razlikuje, so prioritete in motivacija. Sami jih določamo, prav nihče nam jih ne more vsiliti. V tem tednu si na novo postavite svoj sistem izbiranja prioritet ter se poglobite v način kako jih vrednotite. Morda pa sistem, ki ga uporabljate ni za vas najboljši. Je sploh vaš ali temelji na pričakovanjih okolice, družine?

Vsak izmed nas je unikat. Torej ima vsak izmed nas svoje mesto, namen in poslanstvo. Vaša sreča leži v prav posebnem kotičku, ki ga morate prepoznati Vi in nihče drug namesto Vas. Zato, pogumno pokukajte preko vsakdana, preko navad in omejitev ter poiščite preprosto sebe.

 _________________
Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva se boste trudili racionalizirati ter razumeti in uvideli boste le, da je to nemogoče. Ne ravnajte impulzivno. Prav nikamor naj se vam ne mudi. Ničesar ne boste zamudili.

Število življenjske poti 2
Čustveno intenziven teden se bo zaključil z novo pridobljeno samozavestjo. Ne pozabite, da ste edinstveni. Če ste vi srečni, ne pomeni, da ste srečo nekomu kar izmaknili.

Število življenjske poti 3
Nov začetek se prične s simboličnim zaključkom. Torej, opustite kar ni dobro za Vas. Samo prisluhnite srčku. Ne, ne željam Ega, temveč srčku. Kaj bi Ljubezen storila?

Število življenjske poti 4
Odločneje se boste lotevali novih projektov. Sedaj je pravi čas, da se soočite s tistimi (neprijetnimi) koraki naprej, katerih se ogibate. Slej kot prej bo potrebno to storiti. Ne odlašajte.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite intuiciji. Glasek znotraj vas vam nekaj šepeta vse glasneje. Zakaj se skrivate za izgovori v smislu ”zdajle pa res ne morem”? Vi razpolagate s svojim časom, vzemite si ga.

Število življenjske poti 6
Ste oseba, ki ima zlato srce. Sedaj pa to dobroto, ki jo izkazujete vam dragim osebam, to skrb in pozornost namenite še sebi. Ne čakajte na druge, bodite vi do sebe ljubeči in nežni.

Število življenjske poti 7
Zaželeli bi si hitre rešitve nepričakovanega dogodka ali zapleta. Bistvo je, da se vi postavite za sebe. To pa pomeni, da je lastna vrednost ključnega pomena. Se spoštujete?

Število življenjske poti 8
Končno je prišel čas premikov naprej za vas. Z ogromnimi koraki se boste kar izstrelili naprej po poti vašega srca. Ne omahujte, ne analizirajte in ne dvomite. Vse je prav tako kot je.

Število življenjske poti 9
Zunanji dražljaji se vas bodo bolj dotaknili kot sicer. Ne utapljajte se v čustvih, ne potencirajte jih, temveč si vzemite čas, da se umirite ter izluščite njihovo sporočilo. Varni ste.

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !