Numeroskop 15.6. do 21.6.2015

Numeroskop 15.6. do 21.6.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Se počutite svobodne v odnosih, katerih del ste?

Lekcije 25. tedna:
Občutek ujetosti, nemoči ali celo bolečine, je opozorilni znak. Samo vaša izbira je kako boste ravnali. Določenih odnosov ali situacij ne gre prekiniti čez noč kot radi rečemo, a vztrajanje pri obstoječem še nadaljnih deset, dvajset let lahko prinese resne in negativne posledice. Katere odnose je nujno potrebno prestrukturirati, spremeniti ali celo končati?

Najprej preglejmo odnos, ki ga gojimo sami do sebe: svojo samopodobo, lastno vrednost in šele nato odnose z drugimi.

Vsak odnos raste, diha in se spreminja. Seveda se iz prav vsake izkušnje, pozitivne ali negativne, lahko nekaj (pametnega) naučimo. Izbira je le naša. Upam, da znamo precenit tudi svoje slabše ravnanje in, da se vedno trudimo biti boljši človek. Seveda to ne pomeni, da dovoljujemo žaljivo ali kakorkoli neprimerno obnašanje do nas. Dejstvo, da imamo nekoga radi, ne pomeni, da ima ta oseba dovoljenje, da se do nas obnaša na kakršenkoli način nespoštljivo.

Pomembno je, da se zavedamo, da tudi laž sodi v nesprejemljivo obnašanje. Zamislimo se: kje je naša meja, kako mi doživljamo vpitje, žalitve in podobno?

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Imeli boste občutek, da se zadeve postavljajo na svoje mesto. Pomembno je, da veste kaj konkretno to za vas osebno pomeni. Kakšne so pa vaše želje? Kako bi želeli, da bi zadeve stale?

Število življenjske poti 2
Spremite zasluge za dobro delo in obenem, prenehajte ”pomagati” tistim, ki tega ne spoštujejo in vas celo morda zaničujejo. Odstranite tančico z oči. Kdo pravzaprav ni vaš prijatelj/ica?

Število življenjske poti 3
Zdaj je vaš čas! Odprite okno, poglejte v nebo in recite: Vse je možno, hvala, sprejemam zdaj! Nato sanjarite o svojih najbolj nemogočih sanjah. Dovolite jim, da se izpolnijo. No, dajte. …. Dajte jim dovoljenje.

Število življenjske poti 4
Nekdo vas bo dobronamerno opozoril na neko nepravilnost, ki pa bi bila lahko dolgoročno za vas zelo nezaželena. Bodite pozorni na misli, ki vas prevevajo, ko ste to vrstico prebrali.

Število življenjske poti 5
Odprite vrata domišljiji. Svoboda nam podarja tudi občutek vsemogočnosti. Svobodni ste, da ustvarjate svoje življenje točno tako kot si vi sami želite. No, kaj bomo spremenili? Zdaj.

Število življenjske poti 6
Počasni koraki vodijo daleč, kajne? Bodite previdni. Nekaj je res preveč lepo, da bi bilo res. Razočarani boste, ko se boste soočili (ponovno) z lažmi, katerim ste že nasedli. Ste se naučili?

Število življenjske poti 7
Radi sami analizirate in se prepričate o neki trditvi, sedaj pa vas spodbujam, da ne iščete dlake v senu. Sprostite se. Res ni tako zelo pomembno. Podrobnosti naj bodo čar, ne obremenitev.

Število življenjske poti 8
Čustva in znova čustva so pred vami. Katerih čustev se nikakor ne morete otresti? No, morda pa je to več kot dovolj veliko zagotovilo, da vaša duša vztraja pri tem, kar srček sporoča. V akcijo.

Število življenjske poti 9
Ste oseba načel in nikoli ne prestopite meje človeškosti. Seveda je ta meja za vsakega izmed nas drugačna in pomembno je, da od drugih ne pričakujemo enakega dojemanja življenja.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem