NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 16.2. – 22.2.2015

Energija postaja intenzivna.  

Lekcije tega tedna:
Energija nas bo preskušala. Ali resno mislimo, ko postavljamo cilje? Smo pripravljeni vložiti potreben čas, trud, denar in vse, kar je potrebno, da bi jih dosegli? Sploh zares vemo, kaj si želimo doseči?

Stopili smo v osmi teden leta 2015, ki deluje pod vplivom števila 8 (2015 = 8). Pred nami je teden, ki nas bo opomnil, da smo mi tisti, ki držimo vajeti svojega življenja v svojih rokah in usmerjamo naše misli, dejanja in tok energije v določeno smer. Kakšna je ta smer? Ali reagiramo ali jo usmerjamo – to je ključna in najbolj pomembna razlika.

Spomnimo se na svoje cilje in prilagodimo svoja dejanja, odločitve, vsakodnevne izbire tem ciljem in ne le trenutni situaciji. Nismo se rodili, da bi vegetirali in čas, ko smo čakali, da dan mine (gledali tv in jedli čips) je za nami. Bodimo aktivni. Posezimo po sanjah. Zdaj!

_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čas je kot nalašč, da (končno) izpopolnite zadano. Veliko več dejavnikov vas podpira, kot se zavedate, zato bodite pozorni in opazujte svoje počutje ter prikladna, na videz naključna presenečenja.

Število življenjske poti 2
Stopite iz lastne sence. Saj je nihče ne meče na vas, sami se skrivate. V ozadju je morda udobno, a vseeno gre dogajanje mimo vas, kar vključuje tudi nagrade in veselje. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite svoji intuiciji. Nosi sporočilo in nosi opozorilo. Pred čim si vztrajno zatiskate oči? Pa saj vemo, da ignoriranje ni nek čudežen način radiranja – ne bo izginilo, če se boste pretvarjali, da ne obstaja.

Število življenjske poti 4
Uporabite domišljijo in poiščite najbolj preprosto rešitev zagate, ki je pred vami. Prav nobena učenost ali strokovnost včasih ni potrebna, le zdrava stara dobra kmečka pamet. In te imate dovolj. Izkoristite jo.

Število življenjske poti 5
Zadeve se bodo odvijale intenzivno, a počasneje kot bi bilo vam pogodu, saj se bodo spreminjale korenito. Sedaj ni pravi čas za neučakanost, torej: potrpežljivo. ”Počasi, pa zanesljivo.”

Število življenjske poti 6
Opazili boste, da ste se v zadnjih letih spremenili. Sprejmite lastno moč in dejstvo, da ne potrebujete odobravanje prav nikogar za popolnoma nič. Postavite življenje na noge in v tem uživajte.

Število življenjske poti 7
Kadar se počutimo preplašene je vedno smiselno vprašanje: je ta strah moja previdnost & domišljija, ali je to sporočilo intuicije? In nato se potrudimo preveriti dejstva, ki bi ga lahko pomirila ali potrdila.

Število življenjske poti 8
Resnica je močna, a je le ena. Dovolj je bilo prelaganja in skrivanja. Stojte v svoji moči, v svojem bistvu in zasijte. Tal teden je vam pisan na kožo. Bodite aktivni, bodite dosledni. Naj vas ne zanese v ekstrem.

Število življenjske poti 9
Ko smo zelo jasni in odločni, se zadeve premaknejo v želeni smeri navidez kar čarobno in lahkotno. Naš lastni upor (dvomi, strah. Jeza in podobno) se namreč odmaknejo. Izkoristite to v tem tednu.

  • Članki

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !