Numeroskop: 16.3. – 22.3.2015

Numerologija
foto:tw0way.tumblr.com

Umirimo energijo & gradimo – kaj?

Lekcije tega tedna:
Za nami je bil teden preobratov in presenečenj. Sedaj pa si z drugačnimi očmi oglejmo sebe in svoje življenje – kako bi vi sebe opisali Marsovcu, ki nima pojma o življenju na Zemlji, kaj šele o vas? Kar čim bolj podrobno, prosim 🙂

Včasih pozabimo stopiti korak stran in si s potrebno distanco pogledati celotno situacijo ter sebe. Ali je res tako intenzivno kot doživljamo, je res tako hudo, žalostno ali fenomenalno,kot se zdi? Vprašajmo se – kako pa se res zdi xxxyyy ? Ali bomo čez 10 let še vedno enakega mnenja?

Življenje raste in se spreminja – tako tudi mi. In tako tudi naši dragi okoli nas. Vsi in vse se spreminja. Kadar si ne vzamemo časa, da bi se malo povprašali kako smo, kdo smo in si ogledali kaj se dogaja okoli nas, gre lahko veliko dragocenega mimo nas.

Enajsti teden nosi energijo Mojstrskega števila 11/2, ki simbolizira intuicijo – kaj nam govori?
___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Naj bo vaš pogled, ko odprete oči zjutraj, optimističen. Vzkliknite: kako me lep dan čaka danes in nato poskočno odhopsajte v kopalnico. Lotevajte se novih projektov in dodatnih obveznosti z nasmehom.

Število življenjske poti 2
Ne prelagajte dela na druge, tokrat jim raje pomagajte. Prisluhnite, razumite, sočustvujte in svetujte. Objemite. Nasmehnite se in spodbudite. Če smo iskreni, v tem tudi vi sami najbolj uživate, kajne?

Število življenjske poti 3
Ste ugotovili, da ste se spremenili bolj kot bi si mislili? Verjemite, to je šele začetek. Ko se bo letošnje leto zaključilo, boste drugačna oseba. Sami pa usmerjate ali bo sprememba pozitivna ali boste obupali?

Število življenjske poti 4
Prisluhnite čustvom. Naučite se razlikovati glas čustev, glas intuicije in glas razuma. Lažje bo na poti odločitev, ki se vam obetajo v letošnjem letu. Naj bodo vaše in ne ”po navodilih ali pričakovanjih”.

Število življenjske poti 5
Odmaknili se boste od vrveža, da bi si nekoliko uredili misli in čustva. Sami pred seboj se ne morete skriti, zato se boste raje sami s seboj pogovorili. Bravo, zelo pohvalno. Super boste opravili.

Število življenjske poti 6
Določene odločitve se bodo pokazale za pravilne, a le pod pogojem, da ste prejšnji teden zbrali potreben pogum in potegnili črto. Sicer bodo v tem tenu namesto, da bi vas spoštovali, vas (znova) pohodili.

Število življenjske poti 7
Obdobje zaključevanja – česa ne potrebujete več? Katera prepričanja, pričakovanja, odnosi in energija, navade ne služijo svojemu namenu? Morda ste pa le preveč odrasli, da bi se šli igrice ali tolerirali nezrelost?

Število življenjske poti 8
Nov začetek, val samozavesti in občutek svobode, neomejenosti. Si nečesa niste drznili? Sedaj je čas, da ravno to storite in vztrajajte. Metanje puške v koruzo ne pride v poštev. Česa si želite?

Število življenjske poti 9
Vaš notranji občutek vas nikoli ne prevara. Prisluhnite mu, ne le za odgovore za vas, temveč tudi za druge. Zakaj ne bi s prijateljem/prijateljico delili uvida? Sporočila čaka tudi vas bodite pozorni.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: