NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 16.6. – 22.6.2014

Teden Karme & Mojstrstva – kako sebe preobraziti 
Lekcije tega tedna: Vsak izmed nas nosi v sebi črno in belo, toplo in hladno, svetlo in temno… Katera stran vas osebno bolj privlači?
16.6. je močan Karmično obarvan dan za vse nas. Ali čutimo višji namen v trpljenju, ali se učimo iz izzivov in bolečine? In 22.6. nas opominja, da na vsakem koraku gradimo svojo zapuščino. Se kdaj sploh zamislimo nad tem?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva boste nekoliko odrinili, kompenzirali boste z občutkom moči, ki ga včasih (lažno) dobite, kadar nekoga odrinete od sebe. Si resnično želite tega, ali je to le pravzaprav hrepenenje po bližini? Klic po pozornosti? 

Število življenjske poti 2
Poglobite se v odnos, ki je boleč. Zakaj vztrajate? Ker se učite, ker pomagate, ker nimate poguma, da bi ga prekinili? Teden se bo pričel z rezom ali preobrazbo in končal z gradnjo. Naj bo prehod iz bolečine v srečo.

Število življenjske poti 3
Zakaj menite, da poguma nimate v sebi? Okrepite se. Ne bojte se sebe in svoje lastne moči. Raje se bojte biti neodzivni, ko bi se morali postaviti na novo pot. Kolikokrat se boste še preko tuje zavrnitve učili sebi reči ''da''?

Število življenjske poti 4
Upoštevajoč druge lahko kaj hitro izgubite sebe. Kolikokrat ste zavoljo odnosa, neke skupne celice, sebe zanikali? Ste pozabili, da obstajate? Kolikokrat pa ste zaradi trme izgubili osebo poleg sebe? Iskreno odgovorite. 

Število življenjske poti 5
Strast do življenja teče po vaših žilah. Ogenj. Ampak, vprašam se – ali življenje le raziskujete, ali ga ustvarjate? Ali ponavljate nekaj, kar je zanimivo, ali ste sami kreator? Ste radovedni ali ustvarjalni? Razlika je veste.

Število življenjske poti 6
Prevzemite odgovornost za svoja čustva. Ste utrujeni? Se počutite kot hrček v kolesu? Stopite dol s vedno znova ponavljajočih se čustvenih vzorcev. In veste, najbolj osamljeni se počutimo kadar smo neopaženi.

Število življenjske poti 7
Spremembe v vas rade zbujajo nezaupanje. Zakaj? Zaupajte v sebe in v Življenje, pravi preskus zaupanja so pravzaprav nenadne spremembe. Ne komplicirajte, ne analizirajte preveč. Sprostite se v tem tednu.

Število življenjske poti 8
Čustva. Kako pa so Vaša čustva? Jih racionalizirate, jih analizirate, jih zanemarjate? Kam vodijo vaša čustva? Materialno obilje (ki je prazno) ali v srce in ljubezen? Kako pa ste vi? Čustveno hladni ali izpolnjeni? 

Število življenjske poti 9
Racionaliziranje čustev je vam popolnoma nerazumljivo. Nerazložljivo. Vaša naloga je naučiti bolj zmedene osebe okoli vas kaj čustva pravzaprav so. A ne bodite ''spužva'' in jih ne posrkajte vase. 
 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !