Numeroskop: 17.11. – 23.11.2014

Danes je nov dan. Vsako jutro je nov dan. Nepopisan list. Naj bo lep.

Lekcije tega tedna:
Življenje nam večkrat ponudi nove možnosti, odpre nova vrata, pokaže nove poti. Jih prepoznamo? Se jih sploh zavedamo? Jih pričakujemo, iščemo ali smo ujeti v rutino?

Zdrav Egoizem – ali to obstaja? Seveda. Vsi poznamo osebe, ki so popolnoma pasivne, ubogajo navodila in dan nekako preživijo, nikakor niso ustvarjalni ali samoiniciativni. Poznamo ljudi, po katerih njihovi partnerji, nadrejeni & sodelavci dobesedno hodijo kot bi bili predpražnik. Bi dejali, da bi njim zdrava doza egoizma pomagala, da postavijo mejo in se postavijo za sebe?

Podobno se moramo kdaj vsi soočiti z neprimerno komunikacijo, neprijetnimi situacijami ter storiti tisti korak naprej, za katerega se bojimo, da je egoističen. Pravico imamo do lastnega miru in sreče, kar pa nikakor ne pomeni, da bosta padla kar z neba.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Včasih ste prehitri v komunikaciji in vam sogovornik težko sledi. Mnogo nesporazumov nastane ravno zato, ker menimo, da smo razločni v izražanju mnenja.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da vas ne slišijo ali razumejo, se potrudite kar se da ustvarjalno ponazoriti svoje besede. Včasih pomaga prispodoba, slikovit opis podobnega primera.

Število življenjske poti 3
Premagajte zadržke in jasno, preprosto povejte kar mislite. Nihče ne more ugibati. In veste kaj, ni konec sveta, če se ne strinjajo z vami. Kar pogumno z besedo na dan.

Število življenjske poti 4
Spremenite pristop. Ste oseba navade in se včasih le stežka lotite nečesa novega. Bodite odprti novostim, kajti nosijo pomembno sporočilo tudi za vas. Prisluhnite.

Število življenjske poti 5
Bolj čustveno boste doživeli izjavo, ki v osnovi ni bila slabonamerna. Morda pa se v vašem srčku skrivajo čustva, katerih se niste zavedali? Poglobite se vase.

Število življenjske poti 6
Znova soočanje z Resnico in vašimi lažmi. Provokativno vprašanje: je zanikanje samega sebe lahko laž? Čudoviti ste. Kadar to skrivate ali kritizirate, živite pravzaprav laž.

Število življenjske poti 7
Izvedeli ste kar nekaj novega, sedaj pa bo to potrebno uporabiti v praksi. Ne pričakujte, da se bo svet, situacija, odnos, druga oseba spremenila – vi se lahko.

Število življenjske poti 8
Sprejmite dobro, ki vam ga življenje ponuja. Zavedajte se ga. Skriva se v drobnih trenutkih, za katere si vse premalokdaj vzamete čas. Umirite se in delajte na sebi.

Število življenjske poti 9
Nov val energije prihaja, ki vas bo nezadržno popeljal naprej. Ne upirajte se. Ne trudite se zajezditi pretoka energije. Zaupajte v sebe, predajte se in…pogumno naprej.

Lili Sorum baner karte 1
foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

2 KOMENTAR

  1. Pozdravljena! Ali tu lahko napoveste kaj se dogaja v ljubezni in prihodnost.Kaj vam moram navesti,da mi lahko napoveste kaj se bo dogajalo? Za vaš odgovor se vam že naprej zahvaljujem in lep pozdrav.

PUSTI SPOROČILO: