NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 17.2. – 23.2.2014

Moč – kaj je to? … V resnici?
Lekcije tega tedna: Premoč je prisila. Moč je lahko zelo pozitivna ali pa zelo negativna. Vsem, ki radi dominirate in prevladate polagam na srce, naj se zavedajo, da je laž, kar živijo.

Ta teden se bomo ukvarjali z občutkom moči in pa nemoči ter ujetosti. Seveda, dolgoročno se podrejanje ali prisila ne obneseta, kajti povzročata zagrenjenost in vse večjo zamerljivost. Vzemite si čas in pretehtajte odnose, navade… tako vaše kot tuje.

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
                                                                     8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste impulzivna oseba, ki lahko odreagira nesramno in vihravo. Delajte na sebi v tem času. Iščite načine kako umiriti žogico, ko vam nekdo stopi na živec.

Število življenjske poti 2
Odločnost ni agresivnost. Postavljanje meja je nujno potrebno, da bi se zavedali, kje se končate vi in kje se pričnejo druge osebe. Delajte na tem ta teden.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite osebam, ki so preživljale podobne izzive in tegobe kot vi. Dovolite jim, da vam svetujejo, a odločite se sami. Vi ste gospodar svojega življenja.

Število življenjske poti 4
Ne jemljite vsega tako zelo resno. Saj veste kako pravijo, nihče še ni živ iz življenja ven prišel, pa tudi vi ne boste. Dovolite si nekaj več zabave in smeha in norčij.

Število življenjske poti 5
Lotevajte se novih projektov bolj odgovorno. Razmislite, pripravite načrt, nek miselni vzorec, sistem. Pomembno je, da se prizemljite. Umirite se, ne bežite.

Število življenjske poti 6
Morda pa bi za domačo nalogo ta teden si rekli: ''ma briga me'' in se ne bi obremenjevali prav z ničemer? Dovolite, da življenje teče dalje in imejte se lepo.

Število življenjske poti 7
Čustva so odraz našega počutja in ne obratno. Seveda se počutimo slabo, kadar smo žalostni, ampak čustva so posledica nečesa, se strinjate? Spremenite ''nekaj''.

Število življenjske poti 8
Izpopolnite sebe, svoje darove in poslanstvo. Bodite strokovnjak in stojte v svojem znanju, sposobnostih in Luči, ki jo oddajate. Da, seveda jo oddajate!

Število življenjske poti 9
​Odločno stojte za svojimi prepričanji in živite sebe. Nihče drug se ni rodil kot vi, niti ni prehodil vaše poti. Vi ste vi in ohranjajte svoje bistvo. Vedno.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !