NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 17.3. – 23.3.2014

Platno je pred vami.
Lekcije tega tedna: Ali točno vemo kaj bi želeli ustvariti na platnu našega življenja? Znamo natančno definirati? Vse podrobnosti, časovni okvir..in zakaj?? …si tega želimo?

Mnogokrat se naše potrebe in želje spremenijo, mi pa ne opazimo tega prehoda in stremimo k nekim zastarelim načrtom in namenom, o katerih nimamo niti več jasne slike, kaj šele razloga. Imejmo nekako miselno inventuro naših želja, ciljev, potreb – si resnično želimo tega, kar govorimo in zakaj? 

____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Počasi. Ne hitite nikamor. Ničesar, kar je vaše, ne boste izgubili. Nič ne bo šlo mimo vas. A naučite se ustaviti in vzeti čas, da bi resnično izkusili doživetje. Pa četudi govorimo o večerji.

Število življenjske poti 2
Znate se izvrstno prilagodili, torej sedaj poglejte vase in se vprašajte, na katerih področjih ali odnosih ste se prilagodili tako zelo, da ste del sebe in svoje identitete, izgubili?

Število življenjske poti 3
Ali zavoljo ljubega miru velikokrat popustite in dobesedno povozite sebe, svoja hrepenenja in želje? Zakaj? Ste bolj srečni? Je okolica v resnici bolj zadovoljna? Ste kaj zagrenjeni občasno?

Število življenjske poti 4
Preverite resničnost izjav, tako vaših kot tujih. Iskrenost odnosov in dogovorov. Si zatiskate oči, nosite rožnata očala? Bodite neizprosni v tem času. Zaslužite si veliko več in bolje.

Število življenjske poti 5
Bi dejali, da je vaše življenje uravnovešeno? Bi rekli, da znate stopati po srednji poti? In na katerih področjih vam to ne uspeva ravno najbolje? Zakaj? Ste prehitri in radi zbežite?

Število življenjske poti 6
Znate odnehat pravi čas, ali pravzaprav nihate iz ene skrajnosti v drugo; iz preveč ljubezni in preveč jeze in odrivanja? Kaj bi pravzaprav sploh radi dokazali? Da zmorete? Ste stroj?

Število življenjske poti 7
Na vam nepoznan način se lotevajte izzivov v tem času. Ugotovili boste, da imate veliko več smisla za marsikaj, kar do sedaj niste opazili. Bodite radovedni in inovativni. V vsem.

Število življenjske poti 8
Sprejmite naklonjenost osebe, na katero ste že nekoliko pozabili. Obenem tudi sami izkažite pozornost tistim osebam, ki so do vas dobre, pa set izgubili stik. Čas hitro teče, kajne?

Število življenjske poti 9
Domišljija  je orodje v naših rokah; no, možganih. Uporabite jo v pozitivni smeri, kot spodbudo, kot inovativnost. Ne dovolite strahu, da jo spremeni v grozljivko v vaši glavi. 
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !