NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop 17.8. do 23.8.2015

Razum trdi, da ima prav.

Lekcije 34. tedna: Znamo razlikovati med razumom in dvomom? Občutimo razliko med previdnostjo in strahom? Potreba po tem, da imamo prav, vedno izvira iz Ega, zatorej bodimo še posebej pozorni na svoje misli, občutke in željo po izražanju svojega prav.

Sredina meseca avgusta nas opominja, da vedno obstaja srednja pot, oziroma kompromis. Kdaj se odločimo priti naproti? In predvsem: zakaj? Morda, ker nas je strah zavrnitve in se avtomatsko podredimo; ali zato ker izhajamo iz zrele, preudarne odločitve? Smo trdni in sklepamo kompromis kot odrasla oseba, ali smo preplašeni in si ne drznemo reči ”ne” ali morda celo preračunljivi in bomo to popuščanje nekoč očitali ali zanj pričakovali protiuslugo?

Ego deluje močneje, zato bodimo pozorni na namen svojih besed in dejanj, ne samo na to, kaj počnemo. Vedno je zelo pomemben razlog in energija za dejanji in odločitvami.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Možno je, da boste prehitri v svojih besedah in reakcijah. Predvidevati je, da boste kasneje obžalovali nagle besede ali užaljen izbruh. Saj veste kaj pravijo, vdihni 10x preden izgovoriš.

Število življenjske poti 2
Sprejmite ponujeno roko v pomoč, ki se lahko pojavi tudi v obliki nasveta. Nekomu je za vas zelo mar, čeprav tega vi (še) ne opazite. Odprite se sprejemanju dobrega, in ne zatirajte sebe.

Število življenjske poti 3
Okrepite svojega notranjega otroka. Nikjer ne piše, da ima okolica, starejši, nadrejeni itd prav, vi pa se kar vedno motite. Oblikujte svoje mnenje na podlagi lastnega razmišljanja. Pomembni ste.

Število življenjske poti 4
Opustite ‘trmo’ in storite prvi korak. Stopite naproti osebi s katero ste v konfliktu. Sedaj je čas za glajenje sporov in nesporazumov. Energija podpira pravičen in pošten pogovor, zato ne odlašajte.

Število življenjske poti 5
Obdaja vas val ustvarjalne energije, v katero pa na trenutke dvomite. Sami niste oseba, ki bi postavljala omejitve, torej, ne ujemite se v omejen način razmišljanja. Vse je (seveda) možno.

Število življenjske poti 6
Hrepenite po trdnih temeljih. Pogrešate umirjen tempo življenje, domačnost doma. Letošnje leto je res razburkano in najbolje, kar lahko storite je: prisluhnite mu in sledite toku. Pogumno.

Število življenjske poti 7
Zganila se bo želja po begu ali hrepenenje po spremembi. Umirite žogico. Nimate še vseh potrebnih podatkov in stvari niso take kot se zdijo. Potrpite še vsaj kak teden pred odločitvijo.

Število življenjske poti 8
Srce vlada, razum se upira. Verjamem, da ste se (že) naučili, da je srce tisto, ki občuti kar je res in kaj ne ter kaj ste vi in kaj je zlagano ter vsiljeno. Občutite, delujte, ljubite in bodite ljubljeni.

Število življenjske poti 9
Ne dvomite v lasten notranji občutek. Zaupam, da veste, da vas še nikoli ni prevaral. Ne oblikujte prepričanj na podlagi misli strahov. Prepustite se občutku in energija vas bo vodila.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !