NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 18.8. – 24.8.2014

Resnica je edini pomemben jezik sveta.
Lekcije tega tedna: Iskrenost. Smo lahko iskreni, če si ne priznamo kaj čutimo, kaj imamo pred nosom in zanikamo? Iskrenost se prične pri sebi. Ni izgovora – soočajte se s seboj in z vsem, kar odrivate.

Prejšnji teden se je pričel močan proces, ki se bo zaključil 22.8. Čustva radi ignoriramo, potlačimo, si jih ne priznamo – niti se ne vprašamo kako se počutimo. Poglejmo v sebe, v globine, v preteklost in odločimo se kako želimo prihodnost. Samo od nas je to odvisno.

Ne čakajmo na druge. Ne čakajmo, da bo nekdo namesto nas. Ne prelagajmo odgovornosti. Pa naj gre za pogovor, za zaključek odnosa ali pričetek novega. Nehajmo čakat na druge. Nehajmo upati, da bo on/a karkoli že. Pa kaj se res tako malo cenimo, ali si ne zaslužimo? Kaj je razlog?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odločnost vam ni tuja. Dejanja pa naj izvirajo iz vas, ne iz reakcije na nekaj, kar je nekdo porekel ali storil. Odločite se, izberite in šele nato temu primerno ravnajte.

Število življenjske poti 2
Včasih se težko ločite od oseb, ki so (nekoč) nekaj pomenile. Če lahko razumete to osebo, da z vami ni ravnala spoštljivo, potem razumite še sebe, da se je potrebno odmaknit.

Število življenjske poti 3
Nov začetek je lahko razburljiv ali pa strašljiv. Pravzaprav lahko sami spremenimo kako ga bomo dojemali. ”Vsak začetek je težak”, ali ”o le kaj me dobrega čaka za vogalom”?

Število življenjske poti 4
Prisluhnite nasvetu, a odločite se sami. Izbira je vaša. Vso pravico imate. In nihče vam nima pravice zameriti, da se niste odločili tako, kot bi oni pričakovali. Vaše življenje je.

Število življenjske poti 5
Določene misli, ki se nam pojavijo, so bolj za zabavo kot zares. Ni vse sporočilo Boga ali globok uvid. Sprostite se in bodite igrivi v opazovanju ter razmišljanju. Uživajte.

Število življenjske poti 6
Se počutite utrujene? Katere bitke še kar bijete, ker ne opazite, da ne obstajajo več? S čim se ne želite soočiti? Intuicija vam pravilno govori. Če nekaj ”smrdi”, je to z razlogom.

Število življenjske poti 7
Nekoliko bolj sproščeno obdobje se vam obeta. Dovolite si ekspanzijo vsega. Zakaj pa ne? Saj včasih res ni potrebno razumeti. Včasih si preprosto dovolite doživeti. Jutri analizirajte.

Število življenjske poti 8
Čustva, ki so se rodila ali ponovno rodila v prejšnjem tednu, se bodo glasneje oglašala. Jim boste sledili? Potlačiti jih ne boste mogli več. Niti se jih ne boste trudili zanikati.

Število življenjske poti 9
Včasih je težko iz skrajnosti uma in razuma preklopiti v skrajnost čustev in intuicije. Ne trudite se. Oboje vkomponirajte v realnost. V trenutek. Seveda je mogoče.

 

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !