NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 19.1. – 25.1.2015

Prevzemimo odgovornost za svoja dejanja, občutke in pomisleke.

Lekcije tega tedna:
Strah ima velike oči, predvsem po tednu, ki ga je energetsko usmerjala naša domišljija. V kaj kar naprej dvomimo pravzaprav brez razloga? Se zavedamo, da s tem dajemo nezaupnico predvsem sebi?

Mnogokrat potreba po pomembnosti skriva strah pred neuspehom in občutek nesposobnosti. Opazujte osebe, ki se rade postavljajo. Pravzaprav jih je strah, da ne bi kdo opazil, da niso največji ”Jacki” tega sveta. Sami o sebi imajo globoko v sebi zakoreninjeno prepričanje, da niso dovolj pametni, sposobni, urni; ali na kratko, niso dobri, zato se pojavi potreba po zamaskiranju te pomanjkljivosti. In – postopaštvo se oblikuje kot maska. Ljudje smo si različni in na miselni vzorec ”nisem dovolj dober” se različno odzivamo.

Poglejmo preko tega. Zazrimo se v oči vsakega posameznika in prepoznajmo dobro v njih, Svetlobo v njih. Enako velja za nas name. Nehajmo se kritizirati in se pohvalimo.
_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vihrav teden, ki vas bo spodbujal v smeri novih začetkov. Razmišljajte na drugačen način, lotevajte se izzivov in vsakdanjih obvez na bolj svež in inovativen način. Novosti so na poti .

Število življenjske poti 2
Prisluhnite svoji intuiciji, ki se bo trudila z vami povezati ravno preko čustev. Morda nimate tistega pravega občutka miru, nekaj vas moti, čeprav ni racionalnega razloga? Prisluhnite.

Število življenjske poti 3
Kadar se preveč resno lotevamo zadev, uničimo iskrico spontanosti ter slej kor prej privabimo dvom in strah. Prebudite se v vsak dan z zvrhano mero optimizma in sledite notranjemu glasu.

Število življenjske poti 4
Zavihajte rokave in se marljivo lotite zadanih ciljev. Tudi vsakodnevne obveznosti so drobni, ponavljajoči se cilji. Potrudite se tudi bolj dolgočasna opravila nekako napraviti bolj zabavna.

Število življenjske poti 5
Mešani občutki vas bodo navdajali glede zelo fundamentalnih področij življenja. Energija leta 2015 se že občuti in morda ste nekoliko zmedeni o sami smeri življenja. Nič ne de. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 6
Občutiti bi morali določeno mero novo pridobljene svobode. Upam, da ste pretekli teden opustili vezi iz Preteklosti, ki so vas bremenile in včasih celo ohromile. Tukaj in sedaj ste. Dihajte.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite nasvetu osebe, ki ima veliko izkušenj ravno na področju, ki vas bremeni. Življenjske izkušnje drugih oseb so lahko izjemno vodilo. Ne ubogajte, sami presodite kako naprej.

Število življenjske poti 8
Pred vami je radosten teden, v katerem se vam bodo uresničevale želje. Energija bo bolj sproščeno tekla, zato se lotevajte novih projektov in storite korak naprej na svoji poti. Čas je.

Število življenjske poti 9
Nekaj več delovnih in drugačnih obveznosti lahko pričakujete v tem času. Nič ne de, lotevajte se jih s sistematičnim pristopom – korak za korak, po nekem okvirju in kot bi mignil, ji boste opravili.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !