NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 19.5. – 25.5.2014

Teden ustvarjalnosti in sončka
Lekcije tega tedna: Vse okoli sebe na nek način ustvarimo. Ne moremo biti možganski kirurg brez potrebnega znanja, ki ga ustvarimo z učenjem. Eno velja za čustvene vzorce, delovne navade, občutek odgovornosti, način komuniciranja itd. Bi kaj spremenili? Lotite se dela. 

Za naše Življenje smo odgovorni le mi sami in nihče drug. Ne, tudi starši ne. Odrasli smo in naša naloga je prerasti otročje omejitve. Saj tudi plenic in koleščkov na kolesu ne uporabljamo več. Potrudimo se ozavestiti te vzorce in jih premagati. Na vsakem koraku je dovolj knjig, delavnic, predavanj, člankov na internetu, terapevtov, ki nam lahko pomagajo. A namesto nas ne bo nihče… In ceno plačujemo MI, ker nismo srečni in ne živimo svojega najvišjega potenciala. 

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Odgovornost je. Ne morete teči tako hitro, da bi ji pobegnili. Karma ali ne, Življenje ni igrica, kjer lahko preprosto zakorakate v novo realnost. Ker…veste, sebe vedno vzamete s seboj.

Število življenjske poti 2
Spremembe so del življenja. Ne čakajte, da jih predlagajo drugi. Bodite Vi tisti, ki odloča (in določa) kdaj, kaj in kako se boste spremenili ali nekaj novega storili. Ste gospodar svojega dneva.

Število življenjske poti 3
Bodite potrpežljivi s seboj, kajti v tem času ste bolj ranljivi, čustveni in na splošno se hitreje utrudite. Znotraj vas se odvija proces. Spoštujte ga in dovolite si potreben čas, da gre mimo.

Število življenjske poti 4
Resnica. Naj bo to vodilo, kadar ste v dvomih. Kaka je vaša resnica in kake so vaše vrednote? Vi ste steber svoje energije, razuma in življenja. Ne pričakovanja okolice. Vi ste pomembni.

Število življenjske poti 5
Pozitiven teden za delo in podjetne poteze. Zavihajte rokave in se lotite projektov, s katerimi odlašate. Najbolj pomembno je zaupanje vase. To je prvi korak, ki ga storite še doma.

Število življenjske poti 6
Zdi se kot, da že nekaj let zaključujete. Pa kar nikamor ne pridete..ali pač? Primerjajte osebo izpred let in danes. No, opišite sebe danes in pred enim letom, pred tremi leti…razlika je očitna.

Število življenjske poti 7
Koliko novitet vpletete v svoje življenje ne da bi jih opazili? Bodite odprti in obenem ne analizirajte preveč. Tako gre lažje od rok sprejeti nepoznano. Sami odločate kaj ostaja.

Število življenjske poti 8
Povezujte se, a ne bodite odvisni. Ste del mavrice, ki sestavlja svet. Bodite pozitiven in odgovoren del te mavrice. Bodite sonček, ki pomaga tistim, ki so sredi nevihte. 

Število življenjske poti 9
Ustvarjajmo. Dodajmo barvo, smeh in igrivost v vsak kotiček življenja. Danes in vedno. Naj to postane naša najmočnejša navada (a ne pleskajte dnevne sobe vsak konec tedna). 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !