Numeroskop: 2.2. – 8.2.2015

foto:splet

Kaj pa Ljubezen?

Lekcije tega tedna:
Šesti teden nas bo prijazno opomnil, da je sreča občutek, ki prebiva v srčku. Sreča ni cilj, ni dosežek, ni denar, ni poimenovanje; ne leži v drugi osebi ali telesni teži. Lahko imamo vse na svetu, pa smo nesrečni in se počutimo prazne. Lahko smo lačni in razcapani, a srečni? Kje leži skrivnost?

Kolikokrat nam pravzaprav ni hudega ali pa si tako sami govorimo, da nam ne bi bilo potrebno ničesar spremeniti? Morda pa nam je pravzaprav prijetno, a vztrajamo pri tarnanju? Pričakovanja, presoja in kritičen razum so tisti, ki nam časih mešajo štrene, da po domače povemo. Morda je bolj udobno trditi, da še nismo ”karkoli že” (dovolj stari, spretni, vitki, podkovani itd itd), da bi lahko dejali, da smo dobri. Vsako mnenje, ki se prične z ”Nisem dovolj xy – česarkoli”, je mnenje, ki izhaja iz Ega in nas ponižuje.

Kadar se primerjamo z nekom drugim, sebe razvrednotimo. Edina primerna ‘primerjava’ je tista, ki se ozre v preteklost in primerja zgolj našo lastno zrelost prej in sedaj. Tako postavimo pozitivne smernice za naprej.

_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Nekoliko (preveč) resni boste v tem času, zato boste kako sicer ponesrečeno šalo lahko vzeli zares in bili užaljeni pravzaprav brez pravega razloga. Ne iščite šivanke v senu.

Število življenjske poti 2
Kadar ne postavimo meje v odnosu, jo je težko kasneje. Ozrite se v preteklost: kdaj ste bili preveč popustljivi in se sedaj počutite izkoriščane? V katerem novejšem odnosu danes podobno počnete?

Število življenjske poti 3
Določeni občutki nam sporočajo, da smo živi. Zato nekateri potrebujejo čustveno dramo, da bi se počutili žive. Bi se prepoznali v podobni situaciji/odnosu? Jeza, bolečina, ali radost morda?

Število življenjske poti 4
Na čustvenem področju se bodo občutili premiki naprej. Povečana bo potreba po samostojnosti. Če imate občutek, da se vas ne spoštuje, vas bo to v tem času bolj zmotilo. Bodite pogumni.

Število življenjske poti 5
Hrepeneli boste po več prisotnosti, družbi in občutku pripadnosti. Da, to je nekoliko nenavadno za vas, zato se prepustite toplim občutkom, preden minejo. Doživite sladkobo in uživajte.

Število življenjske poti 6
Spomnite se na vaše otroške sanje – česa ste si želeli? Ste to postali? Če niste, se vprašajte ali si tega še želite in v primeru pritrdilnega odgovora: kako boste to dosegli v doglednem času? Zaupajte.

Število življenjske poti 7
Ne zatiskajte si oči sami pred seboj. Ne skrivajte čustev in ne prepričujte se, da ne čutite tako intenzivno ali celo nič. Prevzemite odgovornost tudi za občutke, na katere niste ponosni. Počutili se boste bolje.

Število življenjske poti 8
Dovolite si veličastne premike naprej po poti, ki se je pričela odpirati pred vami v prejšnjem tednu. Nove možnosti so se razprostrle pred vami. Nove, a ne nepoznane. Pravzaprav so se znova prebudile, kajne?

Število življenjske poti 9
Čustva so dragocen pokazatelj stanja ali počutja vaše duše. Prisluhnite jih te jih upoštevajte. Kje se počutite varne in resnično ”doma”? To je občutek varnosti, ki ni vezan na drugo osebo ali lokacijo.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: