Numeroskop: 2.3. – 8.3.2015

Numerologija
foto:aarushie.in

Prisluhnimo sebi. 

Lekcije tega tedna:
Vse ima svoj prostor, čas in namen. Vsaka rastlina, bitje, situacija, odnos. Ali iščemo ta namen ali se ukvarjamo le s slikicami dogajanja?

Marsikdaj pozabimo stopiti korak stran in si s potrebno distanco pogledati celotno situacijo ter sebe. Mnogokrat se ukvarjamo s tem, kaj bomo odgovorili, namesto, da bi sploh slišali. Domnevamo, namesto, da bi vprašali.

Posvetimo se kvalitetnejši komunikaciji. Kako se lahko bolje sporazumevate z drugimi?

Kako lahko bolje razumete sebe? Bi rekli, da se za vsako reakcijo, misel, dejanje res razumete, ali se zgodi, da se vprašate: ”pa kaj ti je?”?

___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
V vsakdanji naglici ne zanemarite sebe in svoje potrebe po domu, gnezdu in varnosti. Saj vemo, da potrebujete akcijo in, da se radi udejstvujete – a dovolite si tudi nekaj cortanja. Umirite se.

Število življenjske poti 2
Prijala vam bo družba, bližina in malo bolj umirjena aktivnost. Vzemite si čas za sebe, vzemite si čas za svoje drage. Naslednji teden bo intenziven, zato si sedaj malo za vnaprej spočijte.

Število življenjske poti 3
Dovolite si norčavost, navihanost, igrivost. Prikličite nasmeh na obraz oseb, ki so zaskrbljene, zagrenjene in so se nemara vdale v usodo, Bodite sonček v deževnem dnevu, saj ste ravno v tem najboljši.

Število življenjske poti 4
Bi dejali, da se počutite varne? Veste točno kak bo naslednji korak in kam bodi vaša pot? Kako pa bi lahko malo pretresli ‘vklesano v kamen’? Naslednji teden se obetajo spremembe.

Število življenjske poti 5
Sprememba je vedno dobrodošla, kaj? Na katerem področju bi je bili kar najbolj veseli? Naj vam prišepnem, da bo naslednji teden v znamenju presenečenj in preobratov – predramite energijo torej.

Število življenjske poti 6
Resnica ah, ta Resnica. Veliko več ste vredni kot sprejemate. Veliko bolj ste dragoceni kot z vami dopuščate, da ravnajo. Kdaj bo tisti trenutek, ko boste princ/princeska svojega življenja? Bo?

Število življenjske poti 7
Ali morda pogrešate dneve, ko je bilo več časa – za vse misli, ki so se porodile in zamisli? V tem tenu se nekako organizirajte, da si lahko odtrgate nekaj več časa le za sebe. Pomembno je.

Število življenjske poti 8
Sijte. Saj ste na svetu zato, da bi sijali. Kdaj boste zasijali v svoji polni moči? Kaj vas pri tem ovira in kako to spremeniti? Najprej morate verjeti v sebe in svoje sanje. Nato jih boste dosegli.

Število življenjske poti 9
Življenje nas nagradi, ko si to dovolimo. Zato si v tem času vzemite nekaj časa za predah in počitek. Čas za pogovor s svojo dušo in srčkom. Umirjen večer ali morda bolje kar cel dan.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: