NuMeRoSKoP: 2.6. – 8.6.2014

Prepustite se toku, a ne pozabite na ''glavno smer''.
Lekcije tega tedna: Nenavadni dogodki in nepričakovano so pokazatelji nečesa – a česa? So morda usmeritev ali so le vzorec nečesa, kar pravzaprav ni na naši poti, pa nam je bilo dano izkusiti bolj iz radovednosti. Ali ločimo to dvoje?

V nasprotju z izzivi potrpežljivosti preteklega tedna, pa se sedaj soočamo s hitrejšim pretokom energije in dogodkov. Ni vse, kar se pojavi na naši poti tam z namenom, da ostane v našem življenju. Včasih so določene izkušnje namenjene, da bi nas naučile česa si NE želimo. 
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva bodo področje, ki vas bo popolnoma prevzelo. Dovolite si čutiti, a brez izbruhov. Določene osebe se bodo počutile kaj hitro napade – predvsem kadar se sogovornik z njimi ne bo strinjal.

Število življenjske poti 2
Ohranjajte svojo lastno pamet. To je zelo pomembno. Če se zavedamo kdo smo, lahko z določeno mero treznosti pretehtamo tuje mnenje, v nasprotnem primeru pa ga kar posvojimo. 

Število življenjske poti 3
Bodite no bolj odločni. Postavite se za sebe. Bodite močni. Bodite Vi. Ni potrebno, da se kdorkoli strinja z vami. Ohranite svoje mnenje. Ne upajte na potrditev, vi ste pomembni.

Število življenjske poti 4
Ste oseba, ki običajno predolgo vztraja v situaciji, ki se ne premakne nikamor. Dovolj je. Tokrat se premaknite vi iz meglenih predelov proti soncu. Zaslužite si le najboljše. Vedno.

Število življenjske poti 5
Vedno ste pripravljeni na nekaj novega in sedaj je vaš čas. Odprite se navihanosti ter radovednosti. Ta teden ne bo prav nič dolgočasen. Užijte vsak trenutek, ki vam ga nosi.

Število življenjske poti 6
Hrepeneli boste po bližini oseb, ki vas brezpogojno sprejemajo in ljubijo. Če ste samski, imate vseeno take osebe okoli sebe. Če ste vezani in vaš partner ni tak, je morda čas, da… 

Število življenjske poti 7
Ustvarjajte. Dovolite bolj živahni energiji, ki nas vse obdaja, da prebudi kreativno iskrico znotraj vas. Smejte se, nasmehnite se izzivom in težavam. ''Pa kaj potem'' naj bo vodilo.

Število življenjske poti 8
Polagali boste temelje. Kje je vaše srce doma, kdo ste vi in kako ste se spremenili v zadnjih letih? Če vaš ''dom'' ni tam kjer se nahajate, četudi simbolično, se preselite. Pomembni ste.

Število življenjske poti 9
Spremembe bodo stalnica tega tedna. Bodite odprti, a vseeno se zavedajte, da vi odločate kaj ostaja in kaj gre. Življenje je v vaših rokah in popolnoma nikogar drugega. Uporabite to moč. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: