NuMeRoSKoP: 20.1. – 26.1.2014

”Okrepimo temelje svojega Življenja ”
Lekcije tega tedna: Kaj Vi dojemate kot ”temelje Življenja”? Ekonomska varnost? Kaj pa zdravje, fizična moč, Ljubezen, občutek zadostnosti, občutek rasti, notranji mir, radost, duhovna rast, osebnostno izpopolnjevanje….in še kaj. Bi rekli, da ste dejavni na vseh področjih?

Po čustveno razburkanem tednu se umirjamo in soočamo z Realnostjo. Razum bo prevzel tok misli v svoje roke. Pomembno je, da ne zremo na Življenje skozi prizmo Preteklosti, temveč se vse bolj odpiramo novitetam. Plenice smo prerasli, torej….bodimo odrasli in ne negujmo otročjih potez.

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Pred vami je viharen teden, ko boste težje sledili dogajanju okoli vas. Določene spremembe so potrebne in kar pogumno zagrizite tudi v to jabolko. Spremenite pristop.

Število življenjske poti 2
Čustva so glas naše duše. Če nekaj boli, pomeni, da ne delujete v skladu s svojo dušo. Vi. Ne druga oseba. Razislite o tem vidiku. Izkoristite ta teden za ljubezen do sebe.

Število življenjske poti 3
Primeren čas za razmislek in analiziranje – kje ste, kaj počnete, v kateri smeri se dejansko premikate? Včasih potrebujemo premor, da bi pretehtali sami sebe in svojo pot.

Število življenjske poti 4
Ste oseba, ki ljubi načrtovanje. Torej, sledite svojim zadanim ciljem in se jih lotite z vseh možnih strani ter na vse možne načine. Rezultati bodo vidni v pribižno treh tednih.

Število življenjske poti 5
So trenutki, ko sanje umrejo. Morda imate take sanje, upe….? Morda je prišel trenutek, da jim dopustite oditi. Polovite se, zahvalite in – pričnite sanjati nove sanje, gojiti nove upe.

Število življenjske poti 6
Prejšnji teden smo rezali. V tem tednu pa je domača naloga: bodite ”sebični”. Kaj je za vas dobro? Kaj vas osrečuje? Morda je zamisel o tem, kaj vas osrečuje, napačna. Razmislite.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite nasvetu starejše osebe. Rek ”več glav več ve” ni iz trte zvit. Znanje, ki se ga načimo ni enakovredni izkušnji, ki smo jo doživeli. Zato, prisluhnite nasvetu.

Število življenjske poti 8
Uporabite svojo domišljijo. Bodite radosti. Razprite krila. Sprostite se in bodite igrivi. Življenje je energija. Naj bo ta pozitivna in radostna Naj bo Vaša energija. Jupi.

Število življenjske poti 9
Preteklost je naša učiteljica. V tem tednu boste deležni lekcij, ki vam jih prinaša vaša preteklost. Česa vas uči? Namreč, danes bo ”preteklost jutrišnjega dne”. Strpno.

 

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: