NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 20.10. – 26.10.2014

Znanje je le prvi korak. Ga uporabljate?

Lekcije tega tedna:

Učenje je prvi korak. Učimo se KAKO NEKAJ DELATI. Brez, da bi dejansko nato to – karkoli že – tudi počeli, nam znanje bolj malo koristi. Teorija je lahka, res je. Zato pa je IZKUŠNJA tista, ki bogati naše življenje. Doživeti. Ne le o tem brati ali sanjariti. 

Kolikokrat vremo puško v koruzo preprosto zato, ker nekaj takoj pri prvem poskusu ne uspe, ali slabše kot bi si želeli? Zakaj? Kaj ni učenje proces? Zakaj zahtevamo do sebe popolnost? Perfekcionizem je zamaskirani Ego trip stavek: ”Jaz sem boljši od vseh vas, sem preprosto najboljši.”

Prav je, da se spodbujamo preseči svoje omejitve. Življenje diha, raste & se razvija. Prav je, da se učimo, razvijamo in, da ne zaspimo takoj po zaključenem študiju. Obstaja pa meja med iskanjem potrditve (moram biti the best) in pa željo po učenju zaradi učenja.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ste oseba, ki svoje znanje in kvalitete zna uporabiti v svojem življenju. V tem tednu pomagajte okolici razvijati to veščino. Včasih je treba premagati občutke krivde. Naučite jih.

Število življenjske poti 2
Nesebična pomoč se mnogokrat povrne na nepričakovan, nenavaden način. Opazujte. Kolikokrat ste bili deležni nečesa lepega kar tako? Sprejmite darilo pred seboj. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3
Resnica osvobaja. Katere ”starodavne” Resnice se oklepate, da se ni potrebno soočiti z dejstvom, da nekaj ni bilo tako, kot ste vi menili, da je? Nič ni narobe z vami. Sprejmite. Spustite.

Število življenjske poti 4
Osebe okoli vas so ogledal nečesa, kar si ne želite priznati. Bolj kot ste trmasti, bolj je očitno. Vztrajnost je spoštovanja vredna, tanka pa je meja med njo in trmo, ali ”imam prav”. Sprostite se.

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki je odprta drugačnosti. Ne obsojate. Ampak, ali verjamete tudi v prismuknjene zamisli? Se jih lotite ali počakate, da nekdo drug poskusi? Koliko takih idej je res Vaših?

Število življenjske poti 6
Ozrite se po svojih najbližjih. Vi ste ”mama & najboljša prijateljica” njim – kaj pa vi simbolizirate za njih? Morda bi bil čas, da zamenjate svojo družbo? Ljubezen do sebe je lekcija.

Število življenjske poti 7
Spremembe tega tedna so se že nekaj časa pripravljale. Sprejmite jih kot življenjsko učenje, ki vam nosi nekaj dobrega in vznemirljivega. Nikakor se ne soočite z njimi črnogledo ali nergavo.

Število življenjske poti 8
Čustveno obdobje, ki vas bo opominjalo kaj je Vaša resnica. Kdo ste? Kaj ste? Kje ste srečni & zakaj? Pomembni ste. Bi dejali, da je vaša okolica za Vas resnično hvaležna? No, ali ste Vi?

Število življenjske poti 9
Obdobje kot je ta teden kot nalašč, da uravnovesite um in srček, ki se včasih ne razumeta. Kar pomeni, da obema dovolite do besede in pomembnosti. Ne dajajte veljave samo srčku.

Lili Sorum baner karte 1

 

 

 

 

 

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !