Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Numeroskop: 20.4. – 26.4.2015

lili
foto:freedomloveandbullshit.com
Spremljaj objave: LiLi SoRuM
X

Spremljaj objave: LiLi SoRuM

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Ste dovolj odločni? Mislite resno?Lekcije 17. tedna: Dokler sami sebe ne jemljemo resno, nas ne bo popolnoma nihče drug; ne partner, n prijatelji, ne Življenje. Torej, ste dovolj odločni? Sploh ste odločni? Zavedajmo se, da prava avtoritete ne oddaja oseba, ki kriči in ukazuje, temveč tista, ki stoji v svoji notranji moči, in zato ji ni treba povzdigniti glas. Torej, vas jemljejo resno, ali se zdi, da se boste razpočili samo, da bi vas sploh slišali?Preden pričnete zmajevati z glavo, poudarimo, da imamo vsi okoli sebe osebe, ki nas ne upoštevajo. Predvsem mame najstnikov se bodo zdajle strinjale. In vedno gre za isto temo v ozadju: postavljanje meje. Prvi korak je, da mi mislimo resno in ne nihamo, ne odstopamo ter najpomembneje, ne bojimo se izraziti svojega mnenja, tudi kadar je popolno nasprotje besed sogovornika. Ne hodite sami po sebi. Naučite so hodit vzporedno s sogovornikom, partnerjem in osebami, katerih se morda bojite.Število življenjske poti si izračunaš takole: Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko. To je tvoje število življenjske poti. Npr. 8.12.1978 8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9 ___________Število življenjske poti 1 Obstajajo ”bitke” katerih ne morete zmagati. Predvsem zato, ker njihov namen ni zmaga. Zato, dovolj – prenehajte, dvignite roke nad tistim, kar vam dobesedno pije energijo. Vi ste utrujeni, konstruktivnosti pa ni nobene.Število življenjske poti 2 Vklopite pogum in lotite se izzivov, za katere ste mnenja, da jih nikakor ne morete premagati. Med vami in uspehom je le strah in strah je samo misel, ki si jo ponavljate. Premislite si no vendar. Varni ste.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 3. 6. 2021
Število življenjske poti 3 Pomoč je vedno dobrodošla, zato jo sprejmite. Vi ste tisti, ki naj se odloči kako in kaj, nato pa se ozrite okoli sebe: kdo vam lahko ponudi podporo in vam dobesedno pomaga? Naj vas ne bo sram prositi za pomoč.Število življenjske poti 4 Ste odgovorna oseba, ki rada razume kaj se dogaja ter drži neke vrste dokaz v rokah. Razum nam včasih nagaja, kajti projicira strah namesto dejstev. Zato v tem času, verjemite v nemogoče in po tem posezite. Zdaj.Število življenjske poti 5 Odgovorno se lotevajte obveznosti tega tedna, saj je njihov izvor globlji in bolj daljnosežen kot se nam zdi. V tem času se ogibajte početi stvari samo na pol. Bodite natančni in vestni ter z mislimi pri stvari.Število življenjske poti 6 Spomnite se največji izziv, ki ste ga prestajali. Kaj vam je pomagalo ohranjati notranjo moč? Ste krivili druge (in se tako počutili močne ali pa šibke/žrtev) ali ste pogledali v sebe? Kako ste ga, po pravici povedano, lotili?Število življenjske poti 7 Prisluhnite čustvom. Osebe, ki rade zganjajo čustveno dramo vam niso najljubše, zavedajte pa se, da ravno zato, ker je ne hranite in ne podpirate, lahko zelo pomagate. Ponudite nekaj stavkov v trezen razmislek.Število življenjske poti 8 Ne zahtevajte preveč od sebe, niti ne čakajte na popoln trenutek ali priložnost. Življenje je, kar Vi oblikujete iz možnosti in priložnosti, ki jih imate. Uporabite vse svoje sposobnosti in pogumno zakorakajte na novo pot.
Mogoče te zanima  Numerološka napoved 21. 5. 2021
Število življenjske poti 9 Bodite bolj odločni in samozavestni. Ste sočutna oseba, kar pa ne pomeni, da se ne smete postaviti za sebe ali odločno povedati svojega mnenja. Ne prepričujte nikogar v svoj prav, le izrazite ga z dvignjeno glavo.Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN, LiLi SoRuM
Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem