Numeroskop: 20.4. – 26.4.2015

foto:freedomloveandbullshit.com

Ste dovolj odločni? Mislite resno?

Lekcije 17. tedna: Dokler sami sebe ne jemljemo resno, nas ne bo popolnoma nihče drug; ne partner, n prijatelji, ne Življenje. Torej, ste dovolj odločni? Sploh ste odločni? Zavedajmo se, da prava avtoritete ne oddaja oseba, ki kriči in ukazuje, temveč tista, ki stoji v svoji notranji moči, in zato ji ni treba povzdigniti glas. Torej, vas jemljejo resno, ali se zdi, da se boste razpočili samo, da bi vas sploh slišali?

Preden pričnete zmajevati z glavo, poudarimo, da imamo vsi okoli sebe osebe, ki nas ne upoštevajo. Predvsem mame najstnikov se bodo zdajle strinjale. In vedno gre za isto temo v ozadju: postavljanje meje. Prvi korak je, da mi mislimo resno in ne nihamo, ne odstopamo ter najpomembneje, ne bojimo se izraziti svojega mnenja, tudi kadar je popolno nasprotje besed sogovornika. Ne hodite sami po sebi. Naučite so hodit vzporedno s sogovornikom, partnerjem in osebami, katerih se morda bojite.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
___________

Število življenjske poti 1
Obstajajo ”bitke” katerih ne morete zmagati. Predvsem zato, ker njihov namen ni zmaga. Zato, dovolj – prenehajte, dvignite roke nad tistim, kar vam dobesedno pije energijo. Vi ste utrujeni, konstruktivnosti pa ni nobene.

Število življenjske poti 2
Vklopite pogum in lotite se izzivov, za katere ste mnenja, da jih nikakor ne morete premagati. Med vami in uspehom je le strah in strah je samo misel, ki si jo ponavljate. Premislite si no vendar. Varni ste.

Število življenjske poti 3
Pomoč je vedno dobrodošla, zato jo sprejmite. Vi ste tisti, ki naj se odloči kako in kaj, nato pa se ozrite okoli sebe: kdo vam lahko ponudi podporo in vam dobesedno pomaga? Naj vas ne bo sram prositi za pomoč.

Število življenjske poti 4
Ste odgovorna oseba, ki rada razume kaj se dogaja ter drži neke vrste dokaz v rokah. Razum nam včasih nagaja, kajti projicira strah namesto dejstev. Zato v tem času, verjemite v nemogoče in po tem posezite. Zdaj.

Število življenjske poti 5
Odgovorno se lotevajte obveznosti tega tedna, saj je njihov izvor globlji in bolj daljnosežen kot se nam zdi. V tem času se ogibajte početi stvari samo na pol. Bodite natančni in vestni ter z mislimi pri stvari.

Število življenjske poti 6
Spomnite se največji izziv, ki ste ga prestajali. Kaj vam je pomagalo ohranjati notranjo moč? Ste krivili druge (in se tako počutili močne ali pa šibke/žrtev) ali ste pogledali v sebe? Kako ste ga, po pravici povedano, lotili?

Število življenjske poti 7
Prisluhnite čustvom. Osebe, ki rade zganjajo čustveno dramo vam niso najljubše, zavedajte pa se, da ravno zato, ker je ne hranite in ne podpirate, lahko zelo pomagate. Ponudite nekaj stavkov v trezen razmislek.

Število življenjske poti 8
Ne zahtevajte preveč od sebe, niti ne čakajte na popoln trenutek ali priložnost. Življenje je, kar Vi oblikujete iz možnosti in priložnosti, ki jih imate. Uporabite vse svoje sposobnosti in pogumno zakorakajte na novo pot.

Število življenjske poti 9
Bodite bolj odločni in samozavestni. Ste sočutna oseba, kar pa ne pomeni, da se ne smete postaviti za sebe ali odločno povedati svojega mnenja. Ne prepričujte nikogar v svoj prav, le izrazite ga z dvignjeno glavo.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: