NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop 20.7. – 26.7.2015

Naj vlada gospa Domišljija.

Lekcije 30. tedna:
Kako čim bolj uporabiti svojo domiselnost, da bi rešili zagate pred nami? Kako spremeniti vsakodnevne navade in jim vdihniti inspiracijo, radost ter igrivost? Sedaj je pravi čas za to.

Najprej se opomnimo, da gre lahko naša domišljija v pozitivno ali negativno smer. Mi smo tisti, ki jo vodimo in ji dovolimo izbiro. Torej, potrudimo se jo usmerjati v kreativnost, konstruktivnost in poiščimo sonček tudi sredi nevihte – zagotovo sije nad oblaki. Poglejmo preko.

Kadar smo utrujeni, poiščimo šalo ali poglejmo smešen posnetek. Internet je preplavljen s slikicami, posnetki, šalami – izkoristimo jih, da se nasmehnemo in poskrbimo, da smo boljše volje.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Popestrite dolgočasna opravila. Namesto, da se jih izogibate, jim dodajte nagajivost. Likate lahko ob glasbi, urejate dokumente tudi. Nagradite se za dobro opravljeno delo. Veselite se nagrade.

Število življenjske poti 2
Spremenite način komuniciranja. Spremite kritiko ali opazko s pozitivno energijo. Ne zagovarjajte se in ne počutite se ogrožene. Ne zaprite se vase. Beseda je le beseda, je le misel. Razmislite o njej.

Število življenjske poti 3
Ne doživljajte vsake izjave kot napad na vas. Sprejmite jo kot usmeritev, opazko ali preprosto to kar je, mnenje. Ni potrebe, da se strinjate, da se kritizirate ali da se opravičujete. Samo sprejmite.

Število življenjske poti 4
Stvari se bodo zbistrile. Kot bi vam nekdo snel kopreno z oči. Čeprav boste odreagirali čustveno, pa ne bodite preveč jezni ali razočarani. Potrudite se biti hvaležni, da ste izvedeli. Ukrepajte.

Število življenjske poti 5
Delujte po navdihu. Prešinile vas bodo zamisli in sledite jim. V tem času se bodo porajale rešitve in prave usmeritve. Prisluhnite, premislite ter udejanjite tekom avgusta. Uspeh vas čaka.

Število življenjske poti 6
Spremite dobro. Ustavite se in sprejmite dobro o sebi. Dovolite si doživeti lepo in tega ne povezujte z drugo osebo. Sreča ne leži v nekom drugem – leži izključno samo v vas. Dovolite si.

Število življenjske poti 7
Bodite Hrabri Miško ter sledite svojim sanjam. Saj res, kaj pa so vaše sanje? Mi jih znate opisati? Jih dojemate kot nemogoče, težko dosegljive ali ste prepričani, da vas čakajo okoli vogala?

Število življenjske poti 8
Poslušajte notranji občutek. Intuicija vas še nikoli ni pustila na cedilu in vas tudi sedaj ne bo. Samo kadar ne poslušate sebe, ste razočarani. Zato, na katera vprašanja si najbolj želite odgovor?

Število življenjske poti 9
Ustvarjajte. Imaginirajte. Sanjarite. Kreirajte. Domišljija naj kaže pot in način. Dovolite si verjeti v nemogoče in ravno to boste dosegli – nemogoče. Kdo določa kje so meje, če ne ravno vi?

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !