NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 21.4. – 27.4.2014

Teden uravnovešanja želja in možnosti
Lekcije tega tedna: Zakon privlačnosti in novodobna duhovna načela trdijo, da ni omejitev – a kaj, ko se v vsakdanu srečujemo prav z njimi. Kje so vaše meje? Kako ste jih postavili?

Lastna vrednost in pozitivna samopodoba sta tisto, kar nam vlije pogum ali pa nezaupanje. Kako bi dejali, da vi doživljate sebe? Kot nesposobne, nevredne ali kot uspešne?

Ne sprašujem po rezultatih, sprašujem po vašem notranjem občutku. Presenečeni bi bili koliko zelo uspešnih ljudi ima kompleks manjvrednosti, ki so ga le spretno spreobrnili v motivacijo za delovanje. 
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Sprejmite pohvalo. In nato se zamislite nad njo. Namesto, da bi se kopali v blišču Ega, raje razmislite, kako lahko izboljšate to, kar počnete? Bodimo danes boljši kot dan poprej.

Število življenjske poti 2
Ne prilagajajte se. Sprejmite sebe take kot ste in bodite ponosni na sebe. Pomembno je, da se zavedate kdaj se prilagodite in kdaj se podredite željam/potrebam druge osebe.

Število življenjske poti 3
Okrepite se. Pa kaj, če je nekoč nekdo skritiziral nekaj, kar počnete. Ni se še rodil tisti, ki bi mu samo ploskali. Torej, glavo gor in ponosno stopit korak naprej, na Vaš način.

Število življenjske poti 4
Sprostite se. Previdnost je lepa čednost, a kadar je pretirana, nas hromi. Ustvarjajte. Oblikujte. Igrajte se z možnostmi. Eksperimentirajte. Življenje ni tako zelo resno, veste. 

Število življenjske poti 5
Čeprav imate radi razgibanost, je pomembno, da se umirite. Osredotočite se na temelje svojega življenja…kaj bi dejali, da so vaši gradniki? Posvetite se jim te dni.

Število življenjske poti 6
Po domače povedano, počil vam bo film. Določena zgodba bo dosegla svoj vrhunec. Kar nekaj časa se je pripravljalo na veliki pok in dokončni rez. Dovolj je bilo, kajne?

Število življenjske poti 7
Čustveno obarvan teden vas bo postavil pred nekaj dejstev. Naj vas ne zagrabi panika. Dovolite, da se zgodi in opazujte svoje občutke. Pomembno je, da ohranjate mir v sebi.

Število življenjske poti 8
Resneje se boste lotevali projektov, ki ste si jih zadali. Čustveno se boste odmaknili od drame, ki ni vaša. Osebe, ki vas bodo čustveno manipulirale, so izgubile svojo moč in pomen.

Število življenjske poti 9
Uravnovešajmo svojo notranjost z zunanjim svetom. Niste prav nič čudni ali nesprejemljivi. Ste Vi in mnogo je še takih, vam podobnih. Poiščite jih in združite moči. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !