NuMeRoSKoP: 21.7. – 27.7.2014

Okrepite svoj notranji Jaz. 
Lekcije tega tedna: Tako radi omenjamo Višji Jaz in podobno. Kaj pa naša notranjost, ki je nam unikatna? Kdo smo? Potujte nazaj v otroštvo, kdo ste bili? Kaj je bilo pomembno? Od česa, že kot otrok, niste odstopili?

Vsak izmed nas je Unikat. Je diamant. Naš sij lahko zatemnimo le mi sami, kadar dovoljujemo kritiki in vplivu okolice, da nas manipulira ali ne spoštuje. To preprosto pomeni, da sami sebe ne spoštujemo. Otroška duša je čista. Ne zanima ga barva kože, stanje na bančnem računu, akademski ali kak drug naziv, položaj v družbi, teža ali stanje pričeske.

Kdo ste bili Vi, ko ste bili še otrok? Kaj je bilo pomembno? Kak je bil Vaš namen? Vsak otrok se še spominja svojega poslanstva in o njem tuhta. Ta teden se ozrimo v svojo notranjost, otroške sanje in strahove. 
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prevzemite odgovornost za svoje sanje. Kako bi jih lahko danes uresničili? Danes niste več mlado nebogljeno bitje. Danes ste odrasli. Bi kaj povedali staršem, kar jim še niste?

Število življenjske poti 2
Sprostite se in si dovolite biti tudi otročji. Zakaj bi morali biti resni in sramežljivi? Ker taki ste? Kaj pa, če bi poskusili ali nemara ste tudi kaj drugačni? No, eksperimentirajte. 

Število življenjske poti 3
Poslušajte čustva. Nekaj iz Preteklosti trka na vaša vrata. Premislite kateri odnos ali situacija danes boli, ker pravzaprav spominja na nekaj iz Preteklosti? Razlikujete? Minilo je.

Število življenjske poti 4
Bolj resnobni boste kot sicer, kar pomeni tudi, da boste hec preresno razumeli. Poletje je, dajte no si malo duška tudi vi. Strah iz otroških let se je vrnil v drugačni obliki, kaj bi bilo to? 

Število življenjske poti 5
Dva področja, denimo izziva bi se morala poklopiti v eno celoto, pa ju zaznavate ločena in različna. Poenotite. En sam vaš vzorec se skriva za obema. Dve muhi lahko uredite na en mah.

Število življenjske poti 6 
Znova zapirate vrata. No, dajte no jih pač zapret. Nobenih oken in lin in kukal za poštarja ne velja več imeti. Obrnite se stran od vrat in stopite naprej v lep nov dan. Vaš dan. Srečno.

Število življenjske poti 7
Spontano se boste spominjali idej, ki ste jih imeli v rani mladosti. Bi se z njimi poigravali ali bi jih morda celo uresničili? SI še zanimive? Morda znova zanimive? Raziskujte sebe.

Število življenjske poti 8
Odnosi bodo pomembni. Povejte no že svojo Resnico. Mislite, da boste presenetili okolico? Običajno se ne zavedamo kako zelo nas drugi poznajo ali prepoznajo. Ne komplicirajte več.

Število življenjske poti 9
Ustvarjajte. Oblikujte. Ko se smejite, se dajte od srca in potihem. Odprte srček radosti. Odprte srček sebi, svoje mu pristnemu bistvu. Kdo ste? Zasijte kot sonček po imenu Bambi. Kje je nasmeh?

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: