Numeroskop: 22.12. – 28.12.2014

foto:arhiv uredništva

Zaključujemo leto Resnice – z Resnico.

Lekcije tega tedna:
Na nas je letos vplivalo število 7. Ta teden bo kot preizkus pridobljenega znanja. Opazujte sebe, okolico, odnose, počutje – analizirajte vse. Močno sporočilo vas čaka.

Resnica je samo ena, ni pa enotna.

Spoštovanje tuje Resnice je nujno potrebno, da bi lahko spoštovali svojo. Resnica osvobaja. Marsikaj ji pripisujemo, a vseeno se pred njo včasih skrivamo. Dejstva ostajajo dejstva, četudi jih pometem pod predpražnik. Leto, ki prihaja nas bo prisililo preceniti kaj je Resnica, kaj je duhovno in kaj je materialno. Kljub Veselemu decembru si v tem tednu vzemite čas, da bi pregledali leto za vami, spremembe, napredek in nove izzive.

 _________________
Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Energija leta 2015 se že občuti. Postavite si cilje in usmeritve preden vas prevzame tok dogajanja. Radi imate spontanost, svež val energije, a vseeno si vzemite čas za sebe. Simbolično se očistite nepotrebnega.

Število življenjske poti 2
Kljub prvotni previdnosti in skorajda strahu, se boste soočili z določenimi dejstvi. Morda prejo pogovora, morda jih boste preprosto izvedeli. Naj zaboli ali ne, ugotovil boste, da je bilo naravnost zdravilno razkritje.

Število življenjske poti 3
Se zdi, da je okolica nekoliko ponorela? Nauk, ki se skriva za vas je: ne ozirajte se na druge, ko določate kdo ste vi ter kaj vas osrečuje. Cilje si zadajte vi in nihče drug kot vi. Ne potrebujete privolitve nikogar.

Število življenjske poti 4
Veselje, ki ga občutite je droben glasek, ki napoveduje nekaj razburljivega in novega. Ne ozirajte se na vse, kar gre lahko narobe, temveč se osredotočajte na vse lepo in novo, kar lahko ustvarite, ko ste veseli.

Število življenjske poti 5
Nekaj, kar vas skrbi, se bo izteklo bolje kot ste pričakovali. Hvaležno sprejmite tudi lep trenutek, ki se ga niste nadejali. Čudeži se rodijo iz občutka hvaležnosti. Želje se izpolnejo, ko v njih verjamemo.

Število življenjske poti 6
Prevzeti odgovornost za resničnost svojih besed ni vedno preprosto. Preteklost je bila polna skrivanja, predvsem vaše čudovitosti. Torej, odvrzite predsodke in bodite fenomenalni; ne glede na tuje mnenje.

Število življenjske poti 7
Leto 2014 je v znamenju karmičnega dolga 14/5, ki bo vam tem tednu povzročal dodatne dvome, skrbi ter nihanje v razmišljanju. Težko se boste opredelili. Zato, s pomembnimi odločitvami počakajte.

Število življenjske poti 8
Srce vedno ve Resnico. Srček se spomni vseh zatajenih občutkov in neuresničenih želja. Ne trudite se jih izbrisati. Zavedajte se, da je velikokrat je čas tisti, ki (še) ni bil pravi, da bi se uresničile. Zaupajte.

Število življenjske poti 9
Razum in srce bosta govorila vsak svojo zgodbo. Ne zahtevajte odgovor od sebe, če se počutite razpeti med dve skrajnosti. Ne zahtevajte od sebe odločitev. Počakajte, da ta teden mine in se umirite.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: