Numeroskop 22. – 28.6.2015

Numeroskop 22. – 28.6.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Srček naj vodi našo pot.

Lekcije 26. tedna:
Kaj v resnici storite? Zamislimo se, ne kar takoj odgovoriti. Mnogokrat mislimo, da nekaj počnemo na določen način, pa temu ni tako. Kaj v resnici storimo, ko naš srček reče ”ne”, ”ne želim”, ”prosim, drugače se odloči”, itd Namenite temu vprašanju vsaj pol ure.

Ni pravilnih ali napačnih odgovorov – so samo Vaši odgovori, ki so edini pravi in pomembni.

Energija preteklega tedna se nadaljuje in nas sedaj še bolj opominja, da smo pomembni ter, da moramo sami sebe spoštovati. Lastno samospoštovanje in dostojanstvo nam prav nihče ne more odvzeti brez našega dovoljenja. Ljudje, ki so preživeli koncentracijska taborišča so jih samo zato, ker so se tega zavedali. Razmislite.

Vsak izmed nas ima drugače postavljene vrednote. Naj ne bo ”jaz” na dnu ali celo neobstoječ.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ozrite se okoli sebe. Komu lahko pomagate pridobiti več samozavesti in občutek za neodvisnost? Komu lahko s svojimi izkušnjami in nasvetom pomagate?

Število življenjske poti 2
Sprejmite ljubečo energijo, ki vas obdaja in rez slabe vesti pojdite stran od tiste, ki vas zaničuje ali kako drugače ne ceni. Vaša izbira je kako se nekdo obnaša. Kaj dovoljujete?

Število življenjske poti 3
Okrepite se. Nikjer se niste zavezali, da ste nepomembni in prosim, nehajte se tako obnašati v določenih situacijah in odnosih. No dajmo, glavo gor takoj sedajle, nasmeh na usta in pogum v srce.

Število življenjske poti 4
Dovolite času, da opravi svoje. Veste, mnogokrat je ravno čas tisti, ki pokaže kaj je resnično pomembno in kaj ne. Dovolite sebi, dovolite življenju in dajte potreben čas. Kar potrpežljivo.

Število življenjske poti 5
Zadeve, ki vam povzroča slabo voljo, se lotite po korakih. Sistematično. Umirjeno. Pravijo, da Rim ni bil zgrajen v enem dnevu, torej naj se vam ne mudi. Ne veste še vsega. Bodite pozorni.

Število življenjske poti 6
Znova je pred vami nihanje, ki ga lahko uporabite, da bi dosegli svobodo in se dvignili nad izzive, ki vas pestijo in se zdijo morda že močnejši od vas. Koliko prtljage nosite po nepotrebnem?

Število življenjske poti 7
Srček vam nekaj zelo močno sporoča. Je možno, da se trudite racionalizirati, namesto, da bi občutili? Vdihnite. Sprostite se. In tako večkrat na dan, pa boste lažje začutili sporočilo. Upoštevajte.

Število življenjske poti 8
Ohranite mirno glavo in se držite dejstev. Resnica je lahko prilagodljiva, a kaj je pravično, je zelo transparentno. Nekaj je enakost, kar ni nujno vedno tudi pravičnost. Bodite pošteni.

Število življenjske poti 9
Energično se lotite novih projektov in jim dodajte še nekaj popravkov. Pred vami je aktiven teden, ko boste lažje manifestirali zadano kot sicer. Izkoristite ga od ponedeljka do nedelje.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem