NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 22.9. – 28.9.2014

Ko se odločamo, je vprašanje: ”Kaj bi Ljubezen storila” lahko zelo v pomoč.

Lekcije tega tedna:
Pravimo, da je Ljubezen najmočnejša sila. Je tudi najbolj močno orodje manipulacije. Kadar razmišljamo o Ljubezni, se osredotočimo na brezpogojno Ljubezen, ki sprejema, ne obsoja. Ne pozabimo pa, da smo v življenju deležni vlog in sodelujemo v igri odnosov, ki nikakor niso več le brezpogojni. Naša odgovornost je učenje brezpogojnosti in Ljubezni do sebe.

Kaj bi Ljubezen storila – je dobro vprašanje, a kaka je naša definicija Ljubezni?
Ali se vprašamo kako pa mi delujemo znotraj odnosa ali vedno opazujemo le druge? Ali zmoremo brezpogojno sprejeti osebo, pa vseeno postaviti mejo obnašanju, ki je do nas žaljivo, nespoštljivo ali kako drugače neprimerno? Kje je naša meja? Vsak ima svojo in prav je, da jo poznamo. Ženska, ki jo mož pretepa, ponižuje ima mejo postavljeno drugje kot ženska, ki dominira v odnosu. Poznajmo sebe.

Ljubezen je lepo čustvo. Čarobno. Vsemogočno. Spremeni lahko samo nas. Naša Ljubezen ne bo zares nikogar spremenila, lahko mu/ji le pomaga. Odnos, ki ga negujemo je nekaj drugega. Nobena oseba ni zlobna (do nas), deluje kot sama najbolje čuti. Pravzaprav smo mi do sebe slabi, če se ne oddaljimo od oseb, ki do nas niso po naših merilih ljubeče.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Energetsko močna oseba ste in ta teden vam bo pisan na kožo za aktivno delovanje na področjih, ki so vam osebno pomembni. Posvetite se sebi. Okolica bo počakala.

Število življenjske poti 2
Kadar se zgodi, da občutite željo, hrepenenje po nečem, pa ni prave ideje kako bi se to lahko zgodilo, si dovolite ”pavzo” in naj ima domišljija športni dan. Sprostite se.

Število življenjske poti 3
Določene zadeve počasneje napredujejo kot bi si vi želeli, kar ni pravzaprav nič narobe. Razlog, tisti pravi, bo znan v roku dveh tednov. Hvaležni boste zastojem in prelaganjem.

Število življenjske poti 4
Spremembe se kar vrstijo in zdi se, da ste utrujeni od njih. Dovolite jim, da se sploh do konca razvijejo. Preden je proces dokončan, ni smiselno spreminjati vsega. Še bo novega.

Število življenjske poti 5
Upoštevajte čustva. Potrudite se razumeti, čeprav je včasih lažje uiti. Upoštevajte svoja in tuja čustva. Kar pa pomeni, da se prepustite in dovolite bit ranljivi. Varni ste. Močni ste.

Število življenjske poti 6
Zaupajte v sebe in svojo intuicijo. Kaj je tako dobrega v drami, v odrekanju, v zelo močnih čustvih, naj bo bolečina ali pa radost? Pojdite no za spremembo po srednji pot.

Število življenjske poti 7
Odmik od čustev ne pomeni, da jih ni. Sami sebi priznajte kaj sploh res čutite in česa si želite. Iskrenost do sebe je najbolj pomembna. Sebi včasih lažemo, da nam drugim ni treba.

Število življenjske poti 8
Sprejmite dobro, oddaljite se od slabega. Preprosto. Svoja čustva poslušajte, tudi kadar vam gredo bolj na živce. Vaš srček je vaš srček, ne teptajte ga. Sprejemajte dobro.

Število življenjske poti 9
Sprejmite sebe v vsem, v čemer se razlikujete od ostalih. Oblikujete sebe vi in ne okolica. Torej, sami izbirajte svojo unikatnost in enkratnost. Negujte se. Všeč si bodite.

 

foto: splet

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !