Numeroskop: 23.2. – 1.3.2015

Numerologija
foto:splet

Kaj smo pričeli 8 tednov nazaj?  

Lekcije tega tedna:
Zaključujemo prvi cikel 9 tednov – kaj nam prinaša? Česa nas uči? Ne tavajmo in ne dirkajmo brezglavo naokoli. Opozorila in sporočila, uvidi, namigi so okoli nas. Potrudimo se jih poiskati in nato tudi upoštevati.

Kadar smo ujeti v vsakodnevne obveznosti, dolgočasno rutino in pa hiter tempo življenja, običajno spregledamo droben glasek, ki nam prigovarja, da je namen življenja več kot le še en dan za nami. Notranji občutek izpolnjenosti, mir & občutek varnosti so sladkoba življenja. Pot  in način kako jih doseči, pa je za vsakega izmed nas drugačna. Kaka je vaša? Sploh zares vemo? In ji sledimo?

_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čas je kot nalašč za ogromen korak naprej. Za tak skok pa je potrebno spustiti iz rok vse, kar nas teži ali omejuje. Prepada ne bomo preskočili z utežmi in polnimi rokami krame. Spustite.

Število življenjske poti 2
Naj odide, kar ni za vas dobro. TO ne pomeni, da se usede na stopnice in čakate, da mine nevihta. Ne, to pomeni, da je Vaša odločitev, da je bilo preprosto dovolj in odidete stran in naprej.

Število življenjske poti 3
Domišljija je vaša najboljša prijateljica in lahko tudi največja ovira. Zatorej, kdaj vas usmerja in kdaj podpira? Naj teče vedno v pozitivno smer – to pomeni, naj išče rešitve in nikakor ne ovire.

Število življenjske poti 4
Odgovornost je potrebno prevzeti za svoj delež in nato se prenehati dobesedno valjati v občutkih krivde. To ni produktivno in nikomur ne koristi. Ok, nekaj ni v redu – kako boste to popravili?

Število življenjske poti 5
Spremembe katerih si želite, so dosegljive. Potrudite se poiskati čim več različnih načinov kako jih doseči. Ne zagrabite kar prve možnosti, ki bo prišla mimo, ker ni nujno najboljša. Počasi.

Število življenjske poti 6
Srček naj ima glavno besedo v teh dneh. Je srečen ali se le pretvarja, da je vse v redu? Zaupajte mi, kaj vse ni v redu? Kar dovolite si povedati vse, kar vas teži. Odprite Pandorino skrinjico.

Število življenjske poti 7
Učimo se celo življenje in teden pred vami bo postregel z lekcijo iz Šole Življenja. Ne, ne bojte se. Preprosto bodite odprti učenju in asimiliranju novega znanja in sposobnosti. Vse je v redu.

Število življenjske poti 8
Mnogokrat ste soje sposobnosti uporabljali bolj za dobrobit drugih kot sebe. Sedaj se sprostite in dovolite Življenju, da uravnovesi kar ste dajali s tem, kar prejemate. Dovolite si sprejeti dobro.

Število življenjske poti 9
Potrudite se opaziti čarobnost Življenja in sprejmite čudeže, ki so vam položeni dobesedno pred noge. Ne hodite okoli v naglici. Lahko bi jih nemara pohodili. Užijte vsak trenutek posebej.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: