Numeroskop: 23.3. – 29.3.2015

Numeroskop: 23.3. – 29.3.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Pomlad je tu – prebudimo se, ustvarjajmo.

Lekcije tega tedna:
Vemo, da ima vse svoj prostor, čas in namen. Vsaka rastlina, bitje, situacija, odnos. Koliko ciljev, namenov in pomenov se je spremenilo – samo v mesecu marcu? Bodimo odprti za različne poglede na svet.

Svet postaja celota, povezuje se in odpira. Sprejmimo drugačnost. O ne, ne kimajmo, da to počemo – raje se vprašajmo ali nemara kritiziramo navade, običaje drugih? Če le ena sama kritika pride iz vaših ust, ne sprejemate drugačnosti, temveč jo sodite. Recimo bobu bob, kajne?

Marsikdaj se ne zavedamo svoje početja, zato se ta teden opazujmo – svoje reakcije, mnenja, ton glasu in podobno.

___________
Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9
___________

Število življenjske poti 1
Spreminjate pogled na temeljna prepričanja v življenju. Nič ni zapisano v kamen, tudi vaše misli ne. Vedno se imamo pravico premisliti si – mi, seveda pa tudi druga oseba. Dopustimo.

Število življenjske poti 2
Čakate, da se spremembe zgodijo in jih sprejmete, ali jih sami pravzaprav kdaj tudi sprožite? Ne bodite le opazovalec življenja, temveč bodite Ustvarjalec Vaše realnosti. Danes. Zdaj. Vedno.

Število življenjske poti 3
Poslušajte svoj srček. Nima vedno razum prav. Prisluhnite sebi in ravnajte tako, da boste vi srečni. Niste grdi, niste zlobni in niste sebični, če ste se odločili storiti nekaj lepega za sebe.

Število življenjske poti 4
Ste oseba, ki si z razumom pomaga, kadar se sooča s spremembami, dvomi, nihanjem, čustvi ali nepoznanim. Morda pa lahko vprašate? Vedno je okoli nas nekdo, ki imajo več izkušenj kot mi.

Število življenjske poti 5
Ni dovolj le zamisel, potrebna je akcija in v tem tednu bo več kot dovolj priložnosti za to. Bodite na preži za novimi možnostmi sodelovanja, tako poslovno kot na prijateljski ravni.

Število življenjske poti 6
Zdi se, da znova zapirate vrata. Pa se sprašujete zakaj ta vrtiljak, ki se vedno znova zatika na isti točki? Česa se pravzaprav vi učite? Morda pa ni krivda nikjer drugje. Morda je tole lekcija.

Število življenjske poti 7
Nova vrata se odpirajo pred vami – boste zakorakali skozi, ali boste analizirali? Ne dovolite svojemu umu, da prevzame kontrolo in zahteva popolnost. Vi ste unikat in ste popolni, zdaj pa gremo naprej.

Število življenjske poti 8
Prisluhnite intuiciji. Iskali ste nove možnosti, odprta vrata, dobrodošlico – kaj mislite, je možno, da pogledujete v napačna vrata? Morda le ne gledate v pravi smeri. Ozrite se okoli.

Število življenjske poti 9
Domišljija je naša sopotnica kjerkoli smo. Kako uporabljate vašo? V tem času naj bo vaša najbolj pozitivna in sončkasta prijateljica. Dovolite ji spodbudno besedo in vero v čudeže.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem