NuMeRoSKoP: 23.6. – 29.6.2014

Premaknimo se naprej. 
Lekcije tega tedna: Vsak izmed nas nosi v sebi črno in belo, toplo in hladno, svetlo in temno… Katera stran vas osebno bolj privlači?

Zavedajmo se energije oseb okoli nas. Vsi oddajamo neko frekvenco, vibracijo – energijo. Podobno jo tudi sprejemamo. Četudi se nam dozdeva, da nikakor nismo podobni denimo zoprnemu sodelavcu, pa se zavedajmo, da smo v energijskem krogu, ki ga oddaja. Ali znamo postaviti mejo, da na nas nekdo resnično niti malo ne vpliva s svojo prisotnostjo, besedami in podobno?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Prisluhnite srcu, notranjim občutkom. Naj se vam ne mudi naprej. Naj se vam ne mudi nazaj. Preprosto obstajajte tu in sedaj. Opazujte. Občutite. Veliko spoznanj vas čaka.

Število življenjske poti 2
V sebi veste na katero novo pot je potrebno stopiti, da bi se zadeve spremenile. Stopite nanjo. Ni potrebno vedeti kak bo drugi, tretji korak – le prvega storite. Dovolj je za sedaj.

Število življenjske poti 3
V dvoje je lepše pravijo. Zanima pa me, ali osebe ob vas pravzaprav poznajo Vas? Koliko sebe v resnici izražate in se počutite varne pri tem? Ni le sogovornik pomemben.

Število življenjske poti 4
Radi imate stvari, tudi misli v glavi urejene, popredalčkane in jasno definirane. To je zelo dobro. Dovolite pa tudi nagajivosti in spontani ustvarjalnosti, da ima svoj prostor. 

Število življenjske poti 5
Radi ste svobodni kot veter in spontani. A sedaj se potrudite urediti vsaj temelje. Določene navade, obveznosti potrebujejo več vaše predanosti ter predvsem, organiziranosti.

Število življenjske poti 6
Kljub potrebi po harmoniji in pripadanju, bo klic po svobodi vse močnejši. Sledite sebi in sledite svobodi. Sreča nikoli ni bila ujeta v kletko nekih (neizpolnjenih) želj. 

Število življenjske poti 7
Zelo ste analitični in občasno racionalni. Vaš izziv je prisluhniti čustvom, ki se jih včasih želite razumeti z glavo, namesto srčkom. Občutite, in ne analizirajte. Le doživite.

Število življenjske poti 8
Resnica je kakršna je. Kaka pa je Vaša resnica? Tista, ki bi si želeli, da jo okolica ne zaznava? Si jo kdaj, vsaj sami sebi, resnično priznate? Kaj pa storite glede tega? Sploh kaj?


Število življenjske poti 9
Ste oseba čustev in pretoka energije, a sedaj je potrebno, da vi sami malo potisnete dogodke naprej. Naj stečejo. Pocukajte za rokav, organizirajte dogodek – ukrepajte. Delujte.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: