Numeroskop: 24.11. – 30.11.2014

foto:wpdb.de

Vsaka zgodba ima dve plati. Kot kovanec. Različni, a enakovredni.

Lekcije tega tedna:
Vsak nesporazum ali spor, je pravzaprav učenje sprejemanja drugačnosti. Kadar smo strpni ter se poglobimo tudi v drugo, nasprotno stran zgodbe, se lahko iz nje nekaj naučimo.

Pomembno je znati sebe ceniti in se postaviti za sebe. Obenem pa ne smemo pozabiti, da je vsak odnos ali četudi le bežen pogovor, dvosmerna cesta pretoka energije. Kaj oddajamo, da prejemamo neko reakcijo? In kaj se dogaja na drugi strani – naj gre za globok odnos ali neprijazno opazko prodajalke.

Vse neprijetnosti nas lahko nekaj naučijo, ali pa nam dan preprosto pokvarijo. Izbira je izključno naša.

_________________
Število življenjske poti si izračunaš takole:

Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ne glede na to kako zelo vas je nekaj zmotilo, ste lahko prijazni v izražanju le-tega. Impulzivnost je vaša lastnost, ki jo uporabite v drugačnih okoliščinah. Jeza ni konstruktivna.

Število življenjske poti 2
Zagovarjajte svoje mnenje. Seveda pa ga najprej izoblikujte, ne glede na poglede in načela vam ljubih oseb. Pomembno je vaše dojemanje. Odločitev in izbira sta vaši, nikogar drugega.

Število življenjske poti 3
Pravico si imate premisliti. Pravico imate razmisliti. Dovolite si potreben čas, da bi uredili svoje misli, se opredelili do določene tematike in začutili znotraj odnosa. Naj se vam ne mudi.

Število življenjske poti 4
Bolj čustveno boste doživljali dogajanje okoli sebe. Izkoristite ta teden za druženje z osebami, katere pogrešate in si želite ob sebi. Energija določenih ljudi nas krepi, torej se obdajte z njimi.

Število življenjske poti 5
Resnici se lahko (občasno) trudite ubežati, a veste, spremenili je ne boste. Prav je, da jo sprejmete, tako svojo kot od ostalih. Čustvena objektivnost je včasih pač nemogoča. Potrpežljivo.

Število življenjske poti 6
Odločnost niso besede, ki jih včasih bolj kot ne zabevskate. Odločnost je energija, ki ne dopušča drugačnega izzida. Če vi sebe ne upoštevate, zakaj bi vas drugi? Resno mislite?

Število življenjske poti 7
Veste, včasih smo si pač različni. Dokazovanje in ponavljanje vedno znova enakih dejstev nima smisla. Kdor se ne strinja/ne razume in nima interesa, da bi; ga ne morete prisiliti.

Število življenjske poti 8
Glavo gor. Samo tako boste lahko opazili sonček, ki sije izza oblakov. Če hodite skozi življenje s sklonjeno glavo, ga ne boste videli. Le njegov odsev v blatni luži. Sami poiščite sonce.

Število življenjske poti 9
Potrpežljivosti vam ne primanjkuje. Vprašajte pa se, kdo izkorišča to lastnost in se bolj kot ne pretvarja v svoji nebogljenosti? Pravzaprav taki osebi delamo medvedjo uslugo, če jo ujčkamo.

Lili Sorum baner karte 1

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: