NuMeRoSKoP: 24.2. – 2.3.2014

Višji namen: kaj je VAŠ višji namen?
Lekcije tega tedna: Vprašajte se kaj je vaše poslanstvo in kakšna je vaša naloga? V kolikšni meri jo živite, dihate.. ali dosegate svoje cilje?

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
                                                                     8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Kaj pa, če bi na novo zastavili svoje življenje? Malo drugače kot prej? Prevetrite svoje vzorce in misli, vaš način reagiranja in odzivanja. Kdaj ste bili na zadnje samoiniciativni?

Število življenjske poti 2
Radi prisluhnete nasvetu – kdaj pa se počutite dovolj suvereni, a bi vi sami podarili nasvet? Zaupate v svojo modrost ali raje le pritrdite osebi, ki vas sprašuje kaj vi mislite?

Število življenjske poti 3
Ustvarjajte, naj bo vodilo: za dobro vseh vpletenih. Potrpežljivi bodite te dni. Marsikaj boste razumeli šele čez 11 tednov. Torej, sledite srcu in razumite, da vse ob svojem času.

Število življenjske poti 4
Po naravi ste marljiva oseba. V tem času bodo potrebni vestnost, natančnost in vztrajnost. Čeprav se zdi, da ste dejavni, a se nikamor ne premaknete, ne obupajte. Vztrajajte.

Število življenjske poti 5
Spremembe so nekaj, kar skorajda potrebujete. Na katerem področju življenje si najbolj želite spremembe? In kako, dragi moji, jo lahko dosežete sami? Ne čakajte na maj; delujte.

Število življenjske poti 6
Čustva vas vodijo, a pazljivi zato bodite,da ne zapadate v stare vzorce strahu. Ljubezen spoštuje Resnico, zatorej, spoštujte vsa bitja in jim ponudite razumevanje. Vedno.

Število življenjske poti 7
Radovednost se prebuja znotraj vas. Kar tako naprej, raziskujte in se posvetite osebnostni rasti. Vaši. Ne od partnerja, ali staršev ali prijatelja… razvijate lahko samo sami sebe. Torej?

Število življenjske poti 8
Čudovit teden za poslovne podvige in finančni uspeh. Ali zaupate v sebe, da zmorete? Če ne zaupate, ne boste niti poskusili. Kaj ni škoda vaših sposobnosti in znanj? Zavihat rokave.

Število življenjske poti 9
Radi pomagate in hrepenite po globalnih spremembah. V temu času vas spodbujam, da se pridružite organizacijam svetovnega merila in jih ponudite svojo pomoč, tako ali drugače.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: