NuMeRoSKoP: 24.3. – 30.3.2014

Teden čudežev & prevzemanja odgovornosti.
Lekcije tega tedna:  Znamo prevzeti odgovornost za svoje sanje? Jih uresničujemo ali čakamo, da nam padejo z neba? Torej, sedimo in verjamemo v pravljice?

Ta teden bo zmeden…. Možni so prav neverjetni preobrati in obenem se bo zdelo, da nam za vrat diha gospa Karma še nekoliko močneje. Trinajsti teden v letu bo postregel z Resnico in dosegel bo, da se bomo zamislili o sebi.
____________________


Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Želeli si boste zbežati pred tem, kar imate pred obrazom, a kaj ko sami pred seboj ne morete. Zavedate se svojih slabših izbir. Super. Sedaj pa se iz njih naučite.

Število življenjske poti 2
Čustva znajo zamegliti razum, a v danem trenutku prisluhnite občutkom in ne mislim. Če vas svarijo pred določeno osebo, bodite previdni. Prisluhnite intuiciji. 

Število življenjske poti 3
Resnica je le ena, interpretacij pa je mnogo. Kakšna je vaša resnica? Jo živite? Se je zavedate v vsakem trenutku? Ali lahko mnenje okolice zlahka vpliva nanjo?

Število življenjske poti 4
Običajno potrebujete veliko časa, da bi sprejeli spremembe. Kaj pa sebe? Ali sebe sprejemate take kot ste? Se sploh poznate zares dobro? Kako bi se lahko poznali bolje?

Število življenjske poti 5
Ste oseba, ki rada zbeži pred odgovornostjo ali jo (prikladno) preloži na druge. Tokrat se bodo določene zadeve zaključile na boleč način, da bi razumeli, da beg ni rešitev. 

Število življenjske poti 6
Pogumna oseba ste. Močna oseba ste. Zakaj torej to moč uporabljate v namen manipulacije? Kadar to počnete, sami sebi kopljete jamo. Ne sprenevedajte se – močni ste. Dajmo.

Število življenjske poti 7
Več ljudi več ve in morda se odgovor skriva na dlani; no, ali pa v pogovoru s prijateljem ali morda strokovnjakom. Sami sebe včasih resnično najtežje vidimo. Nič ni slabega v tem.

Število življenjske poti 8
Sreča se vas drži. Ustvarjajte, uživajte in užijte vsak trenutek. Danes. In v radosti ustvarjajte Jutri. Česa si želite? Ko ste srečni, oddajte naročilo v Vesolje. In ne pozabite na Ljubezen.

Število življenjske poti 9
Vsak posameznik nosi odgovornost, tako vi, kot mi vsi. Ne morete namesti nekoga drugega kar vi oddelati njihove Karme, pa če bi si še tako želeli pomagati tej osebi v stiski.
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: