Numeroskop 24.8. do 30.8.2015

foto:Tanja Richter , pixabay

Ego je car.

Lekcije 35. tedna:
Si ti car? Si carica? Ali samemu sebi kdaj rečemo, da smo zakon? Zakaj ne? Zakaj da?

Ego si je meseca avgusta dal duška. Ali je konec?

Ne.

Tudi v septembru se bomo ubadali z izzivi Ega, a razlika bo, da bomo zdravili tiste rane, ki niso realne, saj so rezultat utvar pričakovanj in egocentričnih misli. Torej, v zadnjem tednu se bo naš Ego razbohotil, da bi ga lahko naslednji mesec objeli, sprejeli in ozdravili.

Kaj je res in kaj je le iluzija? Kaj pa, če je se res? O, in kaj, če je vse umetno in le naslikano na platnu naših intimnih misli? Ne iščite dokazov. Iščite sebe. Preprosto nehajte iskati in bodite.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9


Število življenjske poti 1
Sprejmite tiste dele sebe, katerim se že dalj časa izmikate. Prepustite se jim. Izrazite jih – sebi. Nikogar ne potrebujete, da bi vam pri tem pomagal, ali da bi bil priča. Pogovor s seboj je potreben.

Število življenjske poti 2
Okrepite energijo novih začetkov. Naj vam okrepljeni Ego pomaga pri tistih situacijah, kjer se vam zdi preprosto nemogoče, da bi se postavili za sebe. Sedaj je čas, da storite konec temu.

Število življenjske poti 3
Prisluhnite izkušnjam starejših, a odločite se sami. Naj domišljija ne slika najbolj grozne, temveč najbolj prijetne prizore. Kakšne so vaše otroške sanje? Uresničite jih na nekakšen način.

Število življenjske poti 4
Uporabite ne samo domiselnost, temveč tudi inovativnost, da bi zadeve končno premaknili v zaželeno smer. Naj Ego pomaga pri tistih korakih, s katerimi že dalj časa odlašate. Saj veste o čem govorim.

Število življenjske poti 5
Umirite tisto prvinsko reakcijo, ki kriči: ”bejži stran”. Umirite dihanje, utripanje srca in zavedajte se, da je vse v redu. Tokrat res ni čas, da bi zbežali ali odvihrali strah. Tokrat res ne.

Število življenjske poti 6
Uporabite notranji vzgib, da bi premaknili sebe na nov nivo zavedanja. Prav nikogar in ničesar ne morete spremeniti, razen sebe. Čas je, da sprejmete določena dejstva, kajne? Saj ni tako hudo.

Število življenjske poti 7
Prisluhnite čustvom. Ta teden je izjemno primeren za romantiko, če si boste le dovolili odpreti srček in osebo, ki vam je simpatična, spustili blizu. Zaupajte v sebe. Sprostite se. Uživajte.

Število življenjske poti 8
Resnica in korektnost ne hodita vedno z roko v roki in v tem tednu vas bo krivica še posebej prizadela. Predvsem tuja krivica. Ne postavljajte se v vlogo razsodnika, saj ne poznate ozadja.

Število življenjske poti 9
Razum bo šepetal, srce bo kričalo. Teden, ko bo ego želel imeti svojo besedo, vaš notranji občutek pa bo zmeden. Rešitev? Počakajte, da mine in opazujte kaj vse se skriva v vaši notranjosti.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: