Numeroskop 25.5. – 31.5.2015

Numeroskop 25.5. – 31.5.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Kako lahko postanem Mojster?

Lekcije 22. tedna:
Vsak izmed nas je Mojster. Mojster sebe. Kdo pa si ti, ki bereš te vrstice? Se poznaš? Prepoznaš svoje misli, občutke in darove, uporabljaš svoje sposobnosti ali o njih le ugibaš? Kdo si ti, ki dihaš zrak in se smejiš, jočeš, tečeš in spiš? Si vse? Si nič?

Pomembno je, da znamo sami prepoznati svoje vrline in tudi lekcije, s katerimi se soočamo. Nato pa jih živimo. Naj ne ostaja le pri teoriji. Ne berimo članke, ne hodimo na posvetovanja in nato ostajamo pri starem načinu razmišljanja, navadah, delovanju. Življenje diha, raste in se razvija. Bodimo aktivni in dinamični. Bodimo predani razvoju.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Ali imajo vedno nove dejavnosti v vašem življenju kak namen, ali se trudite zgolj zadovoljiti svoji potrebi po akciji in dogajanju? Vedno nove aktivnosti lahko označujejo beg pred realnostjo.

Število življenjske poti 2
Naj vas srček vodi. Če vas boli, potem imate vso pravico spoštovati to bolečino in v najslabšem primeru odnos ali situacijo zapustiti. Naj ne bo nikomur mar vaša bol; pravzaprav, obema bi morala biti.

Število življenjske poti 3
Bi dejali, da s svojo hudomušnostjo in navihanostjo včasih nekoliko zakrijete žalost? V navidezni šali izrazite jezo? Kaj bi se zgodilo, če bi – kot odrasla oseba – izrazili svojo nejevoljo naravnost?

Število življenjske poti 4
Sedaj je pravi čas, da uporabite svoja znanja in sposobnosti. Rezultat bo hitro viden. Vsaka vaša akcija bo hitro prinesla reakcijo, zato bodite še posebno previdni kam usmerjate energijo.

Število življenjske poti 5
Radi ste v gibanju, kar pa lahko pomeni, da prehitro odnehate ali nemara celo niste dovolj dolgo prisotni, da bi do konca ali zares slišali sogovornika. Delujte malo bolj počasi ta teden.

Število življenjske poti 6
Prebujala se bo energija samostojnosti. Zavedanje, da se bo hiša, ki je zgrajena na trhlih temeljih, nekoč sesula, naj vam podari zagon, da boste končno postavili sebe na prvo mesto.

Število življenjske poti 7
Resnica je morda le ena, je pa zelo neenotna. Sprejmite pogled na svet drugih, prisluhnite argumentom, pogovorite se. Ne bodite prepričani, da imate vse potrebne podatke ali znanje.

Število življenjske poti 8
Spustite iz svojih rok, kar ni vaše. Prepustite toku Življenja naj postavi stvari na svoje mesto. Zaupajte, da je vse prav točno tako kot je. Zaupajte sebi, da ste popolni točno taki kot ste.

Število življenjske poti 9
Čeprav delujete na podlagi notranjega občutka, pa se tokrat odločite na osnovi razuma. Bodite razumni in ne spreglejte pomembnih podrobnosti, katere srček ni opazil. Previdno, podrobno.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem