NuMeRoLoŠKa VoDiLa

NuMeRoSKoP: 25.8. – 31.8.2014

Uravnovesimo tok dogajanja tega meseca.
Lekcije tega tedna: Avgust, aktiven mesec, se zaključuje. Kaj izmed doživetega ali ponujenega kot možnost, bi želeli obdržati in kaj opustiti? Izbirajte. Odločite pa se za tisto, kar je ”dobro” in ne kar je ”lažje”. Ju ločite?

Nobena skrajnost ni dobrodošla. Rek: ”kdor visoko leta, nizko pade” je pravzaprav opis preprostega dejstva, da se vse, slej kot prej, uravnovesi. Kam nas je zaneslo? Kdaj in v kaj ”smo notr padli”? Kako bi lahko uravnovesili, preden nas zanihajo energije v nasprotno skrajnost?

Življenje je naša izbira. Odločitev. Vedno imamo možnost spremembe, če jo le želimo uvideti. Na katerem področju se morda trmasto upiramo? In na katerem je prav, da vztrajamo? Zaupajmo v naš notranji glas, ki preprosto ve, da morda je vse temno okoli nas, a jutro je čisto blizu.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vaš blagoslov ni potreben, da bi se nekaj zaključilo. Torej, ne oklepajte se, niti se ne sprenevedajte. Predvsem pa, ne jemljite si pravice določati ostalim kdaj in kako naj ravnajo.

Število življenjske poti 2
Čeprav ste najraje v ozadju, bosta tokrat odločnost in samoiniciativnost potrebni. Življenje je vaše in le vi nosite posledice. Mikavno je krivdo valiti na druge, a posledice ostajajo vaše.

Število življenjske poti 3
Pogovor bo potreben. Prilagajanje tudi. Iz obeh strani. Prosim, ne razmišljajte le kako bi se vi lahko spremenili, podredili – ali je na drugi strani kompromis ali je le še ena zahteva več?

Število življenjske poti 4
Odprite vrata domišljiji. Nato pa nekaj storite. Samo sanjariti je premalo, to veste. Vseeno, ne čakajte zagotovila in potrdila in rdeče preproge. Storite nekaj v smeri, kamor si želite.

Število življenjske poti 5
Odgovorno se lotevajte novih projektov. Lahko ste polni zagona, kar pa ne pomeni, da ni potrebna previdnost. Zaletavost lahko sedaj prinese zelo negativne posledice kasneje.

Število življenjske poti 6
Sprostite se. Nikomur ni potrebno ničesar dokazovati. Kaj mislite, da so ljudje neumni? Vaše besede, kadar bolj kot ne, prepričujete sebe, so očitno zlagane. Sonček ste. Sijte Resnico.

Število življenjske poti 7
Čustva bodo glasnejša. Poslušajte jih. Kar pa ne pomeni, da jih je potrebno ubogati. Bodite zvesti sami sebi. Predvsem pa, zlata sredina med srčkom in umom bo odgovor.

Število življenjske poti 8
Izpopolnili boste določen projekt. Zavedajte se lastne vrednosti in ne sprejemajte več neumnosti. Resnica je le ena. Lahko osreči ali pa boli. Kakorkoli, živite svojo Resnico. Vedno.

Število življenjske poti 9
Odločnost označuje izbiro. Ko se zavestno odločite, boste delovali z namenom in jasnim fokusom. Energija bo stekla bolj osredotočeno. Torej, kaj ste se odločili? Kaj ste izbrali?

 

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !