NuMeRoSKoP: 26.5. – 1.6.2014

Temeljito se zasidrajmo v svoji energiji
Lekcije tega tedna: Kljub počasnem premikanju in navideznem premoru, so energije močne. Kot seme, ki vzklije a stebelce še ni pokukalo na plan – kaj znotraj nas vre in brbota, a nikakor ne pokuka na plano?

22. teden leta nas bo opomnil na naše korenine ter na rek ''počasi se daleč pride''. Naj se nam ne mudi te dni. Sprejmimo sebe, poglejmo vase in opazujmo. Bodimo sami sebi zanimivi. Še sanja se nam ne kake ugotovitve vse nas čakajo, če si bomo le vzeli potreben čas in mir. 

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vaša nagnjenost k begu se bo sprožila. Tokrat jo usmerite v smer, kamor si VI želite. Ni dovolj, da se odmaknete od tam, kjer nekaj ni dobro. Pomembno je, da se obrnete v pravo smer.

Število življenjske poti 2
Vse boste doživljali čustveno bolj intenzivno. Raziščite sebe. Ne dovolite okolici ali komurkoli, da bi določali vaše doživljanje. Vprašajte sami sebe: ''kaj čutim, česa si jaz želim…''

Število življenjske poti 3
Resno vzemite svoja občutenja, hrepenenja, sanje – ne odrivajte jih na kasneje ali, ko boste v pokoju itd. Vse to so le izgovori. Potreben je trud, pa kaj. Tudi hoditi smo se morali naučiti.

Število življenjske poti 4
Ste delavna oseba, ki ima rada red in organiziranost. Pretirano predalčkanje ne dopušča dihanja in spontanosti. Dovolite si nekaj kreativnega nereda, v katerem vas čaka presenečenje. 

Število življenjske poti 5
Včasih je rez potreben, da bi lahko postavili lastne temelje. Kdo ali kaj vas pravzaprav ovira, zavira in nekako, vleče drugam; namesto, da bi bili deležni podpore? Osvobodite se. 

Število življenjske poti 6
Zaključevali ste mnogokrat v zadnjih letih. Pa ste resnično kdaj na novo tudi pričeli? Ali uporabljate staro energijo, način razmišljanja in strah pred izgubo še vedno? Vas je strah?

Število življenjske poti 7
Ste učitelj. Ste oseba, ki jo zanimajo zanimive teme in se rada uči, raziskuje in analizira. O tem, kar vas zanima, veliko veste. Pa predajate to pridobljeno znanje naprej? Zakaj ne?

Število življenjske poti 8
Imate izjemen dar za organizacijo. Kaj pa kreativnost? Jo uporabite le v prostem času ali se sproščeno ter nekoliko prismuknjeno lotevate tudi vsakodnevnih obveznosti? In izzivov?

Število življenjske poti 9
Umirjajte svojo energijo, katere je včasih dovolj po celem planetu. Tukaj in sedaj je potrebno pognati močne korenine, da bi lahko krošnja našega drevesa segala v neskončnost. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: