NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 27.1. – 1.2.2015

Prve večje spremembe so tu.

Lekcije tega tedna:
Leto, ki se je ravnokar pričelo bo pretresalo vsa področja našega življenja. Kje smo najbolj rigidni in nepopustljivi? Na katerih področjih smo trmasti in ne dovolimo napredka? Tam se bo energija najbolj ”zaganjala v zaprta vrata kot veter, ki je naletel na oviro”. Opazujmo sebe.

Energija je vse okoli nas in sama vibracija tedna pred nami je prežeta s spremembo. Pravijo, da tam kjer se spremembe najbolj otepamo, jo ravno najbolj potrebujemo. Bodimo zelo jasni in razločni v definiciji česa si in česa si ne želimo. Bodimo kratki in jedrnati.

Peti teden leta nas bo spominjal na razburkano morje. Valovi svežine in valovi, ki grozijo z uničenjem. Se morda nečesa preveč oklepate in s tem ne dovolite, da bi ‘dihalo’?  Potrudite se sprostiti in biti vi, brez mask in pričakovanj.
_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Največ nihanja boste deležni na čustvenem področju. Morda pa je čas, da svoje prioritete postavite drugače? Je kdo v vaši bližini, ki izkorišča vašo energijo, zagon in pogum? Morda je čas, da kak tak odnos tudi končate.

Število življenjske poti 2
Osebe okoli vas se bodo pokazale v zelo resnični luči. Marsikdo in pa tudi marsikaj bo pokazalo svoj pravi obraz. Ne bežite pred Resnico, temveč jo sprejmite. To je prvi korak. Kako boste na nova dejstva reagirali, je šele drugi.

Število življenjske poti 3
Bodite no malo bolj odločni za vse, kar je vam osebno pomembno. Samo vi ste odgovorno za svoje življenje in ne čakajte, da vam nekdo drug podari dovoljenje, da se nečesa lotite. Postavite se za sebe in svoje želje sedaj.

Število življenjske poti 4
Ste nemara pozabili zapreti kaka vrata ob koncu leta in je sedaj prepih, ko se počasi odpirajo nova? Ali pa se počutite zmedeni, ker energija deluje že v novi smeri, za katero morda mislite, da še niste pripravljeni? Pogumno naprej, ne nazaj.

Število življenjske poti 5
Prvi korak je tu, močan premik naprej in skozi portal sveže energije je tukaj. Torej, zajemite zrak in se prepustite toku, ki verjemite, ve kaj počne, četudi morda še nima prav nobenega smisla, kar se dogaja znotraj in okoli vas. Zaupajte.

Število življenjske poti 6
Umirjen teden se vam obeta. Razmislite o vprašanju: Kaj vam okolica dobrohotno govori že dalj časa, pa nikakor ne želite slišati, kaj šele sprejeti? Energija 6 je ljubeča, a včasih dovoli, da z njo ravnajo kot s predpražnikom. Dovolj, kajne?

Število življenjske poti 7
Ker zelo radi tuhtate in analizirate, se včasih nekoliko izgubite med podatki in preveč komplicirate. V tem tednu naj vas ne skrbijo ovire, temveč naj vas naravnost navdušujejo rešitve. Bodite kreativni st na uro. Detajli bodo drugič na vrsti.

Število življenjske poti 8
Uresničite zadano. Sedaj je pravi čas, da se po korakih lotevate obširnega projekta, ki ga že leta dolgo načrtujete, o njem razmišljate; nekako pa ne storite tistega pravega koraka naprej. Pogumno se podajte v novo izkušnjo. Naj vas duša vodi.

Število življenjske poti 9
Spremembe, spremembe; nihanja, nihanja – ne jemljite si k srcu. Sprostite energijo in spustite vse, na kar ne morete vplivati. Naj vas ne skrbi. Ničesar pravzaprav ne držimo v rokah; še voda med prsti spolzi. Dovolite, da se zgodi.

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !