NuMeRoSKoP: 27.1. – 2.2.2014

”Spremembe so učiteljice. Naj prinesejo obilo znanja. ”
Lekcije tega tedna: Prilagajanje je pravzaprav učenje nečesa novega. Vsako novo znanje, drugačna vrlina ali spretnost bogatijo nas kot osebnost. Torej, bodimo odprti spremembam in učenju.

Prehajamo v mesec februar, ki bo mesec povezovanja in komunikacije. Spreminjali bomo dojemanje sveta in okolice predvsem pa se bodo spreminjali odnosi. V tem času bo mnogo oseb dobilo drugačen predznak v našem življenju. Naj vas ne bo strah postaviti se za sebe in se morda celo odmakniti od nekaterih ljudi.

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva bodo tista, ki vam bodo svetovala po kateri poti kreniti in katere sanje opustiti. Prisluhnite srčku. Bolečina je sporočilo. Radost je sporočilo. Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 2
Trudili se boste trezno razmisliti in delovati logično. Marsikaj bo dobilo smisel, ki pa bo drugačen kot ste ga pričakovali. Bodite odprti in radovedni. Pomembna je pot, ne cilj.

Število življenjske poti 3
Vaš notranji otrok bo doživel trenutke jeze. Uporabite te občutke za poriv naprej in za motivacijo. Premaknite se s točke, kjer se nahajate. Včasih je potrebna jeza za preboj.

Število življenjske poti 4
Zaključujete. Zaprite vrata in jih zaklenite. Nato ne zrite v vrata, ampak se pričnite dejansko ukvarjati z današnjim dnem in z načrti za prihodnost. Ne izgubljajte več svoje energije.

Število življenjske poti 5
Teden hitrih sprememb in nihanja. Karkoli boste pričenjali v tem času, je namenjeno širjenju obzorja in ni nujno trajno, torej previdno z življenjskimi odločitvami. Potrpežljivo.

Število življenjske poti 6
Če bi bili svoja najboljša prijateljica/prijatelj, kaj bi svetovali sami sebi? Vzemite si čas za iskren in odprt pogovor. Brutalno odprt pogovor. Ne zatiskajte si oči pred Resnico.

Število življenjske poti 7
Domišljija je pomemben del procesa razmišjanja. Naj bo pozitivna, kajti negativna prinaša skrbi, dvome in nelagodje. Tok misli usmerjate vi, torej plujte po prijetnih mislih.

Število življenjske poti 8
Življenje se umirja. Občutki pripadnosti so močneši. Predvsem pripadate sebi. In svetu. Nobena oseba si nima pravice lastiti ne vas, ne vašega življenja. Bodite odločni.

Število življenjske poti 9
Ste oseba, ki občuti in sprejema odočitve na podlagi čustev, na podlagi notranjega zaznavanja. V tem tednu boste zelo nihali, zato z odločitvami raje počakajte. Izkusite.

 

Avtor: LiLi SoRuM

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: