Numeroskop: 27.10.  – 2.11.2014

Ego je lahko naš prijatelj ali največji sovražnik.

Lekcije tega tedna:
Pogum je potreben za korak naprej. Seveda ga ne počnemo na slepo, zato je potrditev pravilnosti našega razmišljanja ali delovanja še kako dobrodošla. Naj se te potrditve ne spremenijo v ”pumpanje Ega” kot radi po domače povemo.

Življenje je naše in je tu, da ga živimo. Nismo se rodili, da bi do starosti predelovati miselne vzorce iz otroštva, za katerimi se prej kot ne skrivamo. Ko vzorec ozavestimo, je potrebno na njemu delat. Ne čakat, da mine ali popusti. Če en način ne deluje, poiščimo drugačnega.

Ne zaspite. Učitelj – terapevt – prijatelj lahko pomaga. Ne more pa ničesar storiti namesto nas, zato… v novembru nehajmo ogledovati druge ter se posvetimo sebi. Samo mi vemo kako se počutimo in raziščimo zakaj. Morda je razlog (zagotovo je) naravnost banalen.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Čustva je potrebno umiriti, da bi se lahko razjasnila. Ta teden je kot nalašč za zdravljenje strahu, žalosti, otožnosti in vseh bolečin občutenj. Naj minejo. Dovolite si iti naprej.

Število življenjske poti 2
Ste strpna oseba, ki hitro začuti stisko sočloveka.  Tem tednu se osredotočite na sebe, četudi se vam zdi, da se dobro počutite. Dovolite si priznati kaj še vedno boli in zakaj?

Število življenjske poti 3
Se dogodi, da nič hudega namerno izgovorjeno besedo doživite kot napad ali kritiko? Se takoj postavite v obrambni položaj? Pojdite do vira tega obnašanja in ga, odklopite. Dovolj je.

Število življenjske poti 4
Ste vztrajni, a morda bi morali samo za kak odtenek spremeni smer vašega vztrajanja. Ali vas dejanja vsakodnevnih aktivnosti peljejo po poti vaših ciljev? Bolje nastavite korakanje.

Število življenjske poti 5
Spontana iskrica je težko del vsakdanjika, kajne? Rutinska opravila se nič kaj ne iskrijo, zato se jih kaj kmalu naveličate. Bistvo je: Vi ste iskrica, ne tekajte naokoli v iskanju sebe.

Število življenjske poti 6
Dobro vemo, da bomo na utečeni način dobili poznane rezultate. Poskusite nekaj novega, vznemirljivega in opazujte kaj se zgodi? Kaj pa kadar Vas je jemljejo resno? Hm, se vi?

Število življenjske poti 7
Čustvena drama je nekaj, česar niste pristaš. A eksplozija čustev je včasih potrebna, da bi jih pravzaprav prepoznali in priznali. Razum je odličen v ”zakrinkanju” občutkov. Snemimo maske.

Število življenjske poti 8
Včasih dokazi in razumska prepričanja ne pomagajo – naše srce doživlja resnico kot drugačno od ”navedene” ali ”logične. Drznite si. Priznajte si, brez obotavljanja, svojo Resnico.

Število življenjske poti 9
Biti odločen ne pomeni biti hladen ali nemara celo zloben. Pomeni biti v svoji moči. Ne bojte, da boste izgubili ljudi okoli sebe. Kdor ima rad Vas, si želi, da ste Vi in ne marionetka.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: