Numeroskop: 27.4. – 3.5.2015

Numeroskop: 27.4. – 3.5.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Kako se odločimo, da je konec?

Lekcije 18. tedna:
Konec: kaj vse je lahko konec? Zaključevanje obdobja, odnosa, delovnega razmerja, študija, slabe (ali zdrave) navade itd. Kako se soočamo z zaključki? Nas je strah, se jih izogibamo? Smo vznemirjeni nad novim obdobjem, ali bi se raje držali poznanega, čeprav že dolgočasnega?

Trava ni vedno bolj zelena na drugi strani ograje. Nikoli ne poznamo vseh odtenkov tiste zelene, zato jo opazujemo le obsijano s sončnimi žarki naše domišljije. Ne poznamo izzivov in strahov drugih oseb, zato se nam lahko zdi, da imajo vse prineseno na zlatem pladnju.

Ko pa se mi samo soočimo s spremembo, pa se hitro zgodi, da ta rožnata očala, s katerimi opazujemo uspehe drugih, postanejo strašno meglena in zdi se, da vse, česar ne poznamo, postane motno in nevarno. Temu radi rečemo cona udobja. Jaz osebno pa rada rečem, da območje udobja na noben način ni udobno, saj je njegova naloga zatirati naše želje in normalno človeško hrepenenje po raziskovanju, učenju in rasti. Poglejmo otroka – vedno se je pripravljen igrivo spopasti z izzivi in poskusiti nekaj novega (ne pod prisilo, zato solata in ostalo, kar bi staršem prijalo, da otrok počne, ne sodi v ta stavek).

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Pogumno na novo pot. Čas je popoln za nove izzive, nova znanja in nova poznanstva. Ni potrebno veliko sprememb, da bi postali novi Vi.

Število življenjske poti 2
Ne prenaglite se na področju odnosov –a vseeno: v katerih odnosih ste preveč potrpežljivi in ste postali predpražnik. Kaj ni čas, da se to spremeni?

Število življenjske poti 3
Okrepite svojo notranjost tako, da preglejte svojo preteklost. Prepričana sem, da je veliko dosežkov na katere ste ponosni – zgledujte se po sebi.

Število življenjske poti 4
Ponavljajoča se akcija vedno nosi rezultate, to veste. Zdaj pa se vprašajmo ali je izvor te akcije zaupanje vase ali dvom v uspeh? Verjamete v sebe?

Število življenjske poti 5
Spremembe so del življenja in tudi v tem tednu bo tako. Najpomembnejše vprašanje pa je, v kateri smeri si želite, da bi se odvijale?

Število življenjske poti 6
Srček naj vas vodi. Se zdi tako preprosto, kajne? Čustva jeze, sovraštva in pa Ljubezni so si lahko kaj hitro podobno, bi se strinjali? Jih ločite?

Število življenjske poti 7
Posvetite se sebi. Dovolite si razbremeniti se obveznosti in poiščite čas samo za sebe. Bodite v tišini svojih misli, ob svečki, kakavu ali v naravi.

Število življenjske poti 8
Veliko dobrega počnete za druge. Sedaj se ustavite. Sprejmite dobro, ki ga Vesolje ponuja vam, pa ga nikakor ne prepoznate. Bodite hvaležni.

Število življenjske poti 9
Sprejmite, da vas imajo ljudje radi. Veliko več ljudi vas v srčku nosi kot se zavedate. Bodite ponosni na sebe in svoja dobra dela. Objemite se.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem