NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop 27. 7. – 2. 8. 2015

Uporabite domišljijo in pamet.

Lekcije 31. tedna:
Smo mnenja, da čustva in razum ne moreta sodelovati? Se zdi, da domišljija in zdrava pamet nimata skupne poti? Poiščimo način, da bi združili naš vedno aktiven um in razum. Razlika je med njima. Naučimo se ju razlikovati.

Mešala se bosta občutek poguma in pravljičnosti. Zdelo se bo, da je preveč dobro, da bi bilo resnično in cena bo, korak naprej. Ohraniti razsodnost, biti pogumen in obenem drzen, je težko. Dodajmo pa še izvirnost, domiselnost. Pred nami je teden, ki bo preskušal našo odprtost neomejenosti Življenja. Kako znamo prepletati različna področja? Jih sploh poskusimo?

Morda smo preveč popredalčkali življenje in stil življenja. Sprostimo energijo, dovolimo barvam da se pomešajo. Spustimo potrebo po kontroli.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Dinamičen teden vas čaka. Dovolite si drznost, dovolite si verjeti in plavajte s tokom. Ni ovir, ni zavor. Samo sami sebe lahko blokirate v tem času. Kje vam strah preprečuje napredek?

Število življenjske poti 2
Občutki naj vodijo vaša dejanja. Kam vas vodi srce in kam strah? Ste previdni ali preplašeni? Si domišljate ali je res? Veliko dualnosti se bo pojavljajo, dokler si ne priznate lastnih čustev.

Število življenjske poti 3
Resnica ima različne oblike in odtenke. Naj vas ne zavede način opisa. Kadar nam nekdo nekaj opiše kot dobro, to radi kot tako sprejmemo. Razmislite in ustvarite svoje lastno mnenje.

Število življenjske poti 4
Marljivo se lotevajte obvez v tem času, sicer se bodo kaj hitro nagrmadile in zmanjkovalo vam bo časa, energije ter moči, da bi vse opravili. Pripravite si okviren načrt dela in kljukajte.

Število življenjske poti 5
Opustite tisto, kar ne deluje. Tudi kadar je to beg. Če se nečesa (občutka verjetno) nikakor ne morete otresti, to sprejmite in poiščite kako sporočilo vam prinaša. Je napitek, morda ogledalo?

Število življenjske poti 6
Ohranite mirno kri. Ste v tednu novih začetkov, zato to iskrico uporabite ravno za to: nov začetek. Kam vas vodijo razburljive poti življenja? V srečo ali morda v (še en) krog izdaje?

Število življenjske poti 7
Prisluhnite mnenju in zamislim drugih. Kaj hitro vas bodo navdihnile, da boste tudi sami postali bolj aktivni in predani svojim ciljem. Saj res, kaj so že vaši cilji? Spomnimo se in delujmo.

Število življenjske poti 8
Radostno obdobje, ko se uresničujejo sanje. Posezite po njih. Doživite jih. Živite jih. Naj postanejo del vašega Življenja. Naj postanejo vaše Življenje. Naj postanejo preprosto, VI.

Število življenjske poti 9
Delovne obveznosti, s katerimi ste odlašali, se bodo sedaj izkazale kot nujne. Organizirajte se kar najbolj učinkovito in pojdite lepo po vrsti. Dejaven teden je pred vami. Ste kot mravljica.

 

Tagi
Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !