NuMeRoSKoP: 28.4. – 4.5.2014

Teden preobratov & sprejemanja 
Lekcije tega tedna: Tako kot sejemo, bomo želi. Ampak, ali sploh kdaj žanjemo? 

Vsakodnevna rutina in pa stresna dinamika naših obveznosti nas včasih tako zaposli, da se niti ne ozremo po sebi. Mnogokrat spregledamo lepoto trenutka in ne opazimo nagrad, ki nam jih poklanja življenje. Spremenimo to. Vzemimo si čas, da bi vdihnili trenutek.  
___________________
 

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Radi imate novitete in svežino. Bodite torej pionir in raziskujte. Saj veste kaj pravijo, ''ne hodi po uhojeni poti. Stopajte tam, kjer ni hodil še nihče in pustil sled za druge.''

Število življenjske poti 2
Povežite se z osebami, katerim zaupate. Povprašajte jih kaj dobrega bi pohvalili na vas, dejala bi, da boste presenečeni nad odgovorom. Sprejmite pa tudi konstruktivno kritiko.

Število življenjske poti 3
Domišljija je orodje, ki lahko pričara mavrico na še tako turoben dan ali nevihto sredi zabave. Odločite se, da boste vedno pozitivno naravnani, ne glede na okoliščine.

Število življenjske poti 4
Ste redoljubni in vestni. Zavedajte se, da lahko s svojim zgledom pomagate osebam okoli vas bolje organizirati njihovo življenje. A ne vsiljujte svojega pristopa, preprosto delite znanje. 

Število življenjske poti 5
Nekoliko bolj boste impulzivni kot sicer. Dovolite si kako norčijo, a nikakor ne prestopite meje nagajivosti do te mere, da bi koga s svojim norčevanjem prizadeli. Užijte trenutek.

Število življenjske poti 6
Še vedno ste čustveni in intenzivno doživljate vse, kar se dogaja. Stopite v svoj center. V sebe. Ne igrajte več vlog, ne bodite mati/žena/dedek/direktor itd itd, bodite VI. Vse bo ok.

Število življenjske poti 7
Osredotočite se na Vašo Resnico in lažje boste prebrodili naval čustev, ki se vas bo loteval te dni. Sami ste krojač svoje usode in odločitev. Umirjajte misli, ki se vam podijo po glavi.

Število življenjske poti 8
Izjemen teden za poslovne podvige, tudi igranje loterije. Bodite odprti nagradam, ki prihajajo kar od vsepovsod. Zaslužite si in prosim, sprejemajte z odprtimi rokami. Hvala.

Število življenjske poti 9
Svet je ena sama velika celota in vi se zavedate tega. Vaša naloga je povezovati okolico v celoto. Kako lahko posameznikom okoli vas pomagate sprevideti, da smo vsi eno?
Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: