Numeroskop 28.6. – 5.7.2015

Numeroskop 28.6. – 5.7.2015

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lekcije 27. tedna:

Včasih nam lahko izkušnja druge osebe prinese potrebno znanje. Nobene sramote ni v tem, da prosimo za nasvet ali pomoč. Oporo nam včasih nudijo osebe, ki niso naši sorodniki ali prijatelji, a vseeno dragoceni. Dovolite. Sprejmite roko v pomoč.

Naš ljubi ego bi nas rad prepričal, da imam odgovore na vse in, da imamo seveda vedno prav. Ali pa, ravno obratno, da nimamo pojma. Ne ena, ne druga skrajnost seveda ni dobrodošla, zato poiščimo kje na tej krivulji se nahajamo in uravnovesimo svoje dojemanje lastnih sposobnosti.

Postavimo sebe na enakovredno mesto in ne prepuščajmo moči odločitve drugim.

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vi ste pomembni. Niste pa bolj pomembni od nikogar. Kadar ste jezni, se lahko zgodi, da malček pozabite na to. Umirjajte svojo energijo, če vas nekaj zmoti in jo uporabite za preboj.

Število življenjske poti 2
Okrepite se v komunikaciji. Bolj odločno spregovorite. Bolj glasno govorite. Brez sramu in brez zapletanj. Okolica bo hvaležna, da boste bolj jasno izrazili svoje stališče. Pogumno.

Število življenjske poti 3
Energija podpira vaša ustvarjanja zato jo uporabite v tem tednu. Namenite več časa konjičkom in uživanju. Doživite nekaj lepega prav vsak dan. Užijte vsak trenutek. Z nasmehom.

Število življenjske poti 4
Pred vami je deloven teden, ki nosi nekaj več obveznosti kot ste predvideli. Ne nergajte, ampak bodite še posebno pozorni na malenkosti, katere sicer morda zanemarite. Pazljivo.

Število življenjske poti 5
Dovolite si več počitka, rekreacije in sprostitve. Doživite svobodo in neomejenost v izbiri, tudi kadar izbirate le kakšno solato boste ob kosilu. Vse je izbira; zato bodite zanjo hvaležni.

Število življenjske poti 6
Dogajanja prejšnjih tednov bodo dosegla vrhunec. Možni so ali izjemno romantični trenutki ali pa, žal, zaključek zveze. Velja za vse odnose, partnerske, prijateljske, itd. Okrepite se.

Število življenjske poti 7
Dobro se boste počutili v svoji koži. Počnite tisto, kar vas veseli, kajti na nezavedni ravni boste tako okrepili svojo lastno vrednost in nahranili svojo dušo. Vzemite si več časa za sebe.

Število življenjske poti 8
Tudi vi se boste počutili močnejše in izjemno dobro v svoji koži. Ne čakajte na pobudo drugih, podajte jo sami. Kaj že nekaj časa odlašate? Storite ravno to. Vse bo v redu, zaupajte.

Število življenjske poti 9
Bodite preprosto Vi. Samo vi ste lahko vi in bodite ponosni na sebe. Osebe okoli vas, ki bi si želele, da se spremenite, naj ne bodo povod za vaše odločitve; le vi ste lahko. Umirjeno v nov dan.

Z Ljubeznijo, MiTaKuYe oYaSiN,
LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem