NuMeRoSKoP: 28.7. – 3.8.2014

Okrepite svoje temelje. 
Lekcije tega tedna: Kaj nas, vsakega posameznika gradi? Kdo smo? ZAKAJ smo to? Kaj smo? Katere vloge smo si izbrali in zakaj? Bi se nemara v kateri izmed njih radi spremenili in kako? Zakaj?

Vsak izmed nas je Unikat. To ponavljamo. Ali sebe resnično poznamo in prepoznavamo kot diamant, pa je seveda druga zgodba. Kaj Vas osebno definira kot Vas? Ste ponosni na odtenke, ki so drugačni od splošne (ovčje) sive?  

Smo v času, ki nas kar malo vrti okoli prsta. Ampak neke osebne posebne značilnosti so le nam lastne. Jih krepimo ali so nam odveč? Postavljamo pred svoje še vedno mnenje soseda, za katerega pravzaprav niti ne vemo kaj v resnici misli o nas?

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Vihrav teden vas bo v bistvu spominjal na vas same. Kdo ste? Opomnite se kaj je vaše bistvo in namen ter ga širite. Niste le kresnička. Lahko ste svetilnik. O ja, spoznajte svojo moč. 

Število življenjske poti 2
Čustva naj vodijo pot (pa ne do čokolade). Opazujte se. Kaj pomirja, kaj je razburljivo ter kaj vas odbija? Kdaj se počutite nelagodno? Uporabite te smernice. Vsi odgovori so v vas. 

Število življenjske poti 3
Resnica, je res ena? Kaka je Vaša resnica? Jo živite, jo govorite? Pomembno je, da sami spoznamo sebe in nato sebe dobesedno oddajamo v okolico. Se poznate in kako se spoznavate?

Število življenjske poti 4
Ste marljiva oseba, ki ji včasih primanjkuje zagon. No, brca v zadnjo plat. Kaj bi vas lahko spodbudilo, da bi se končno lotili tega, kar ste se nekoč odločili, da bi poskusili? Je potrebna?

Število življenjske poti 5
Ste hitri v odločanju in včasih prehitri v tem, da obupate. Kaj pa tokrat? Ste dvignili roke ali dejansko ne čutite več pomena v tem, kar počnete? Presoja je lahko samo vaša. In posledice.

Število življenjske poti 6
Nov začetek. Kak bo? Zapirate vrata in zaključujete se zdi, da že celo večnost. Kot, da ne počnete drugega, le kaj je narobe? Ne stopite potrebnega koraka naprej, tu je manjkajoči del. 

Število življenjske poti 7
Intuicija vam nekaj sporoča, a z razumom si pomagate to spregledati, oziroma utemeljiti, da ni tako. Zakaj ne zaupate v sebe? Vedno ugotovimo, da gre za zaupanje vase. Zmožni ste uspeti. 

Število življenjske poti 8
Ustvarjajte. Sreča se vas drži. Bodite otrok, bodite mačji mladiček – bodite vi. Neobremenjeni. Ustvarjajte, kot bi bili v peskovniku, stari 4 leta. Kaj boste naslikali na platno življenja? 

Število življenjske poti 9
Bolj resnobno se boste lotevali zadanih projektov. Kaj pa vaš srček? Še poje ob vsaki podrobnosti ali je začetno navdušenje pošlo? Kje se je rodilo? Tam je še vedno. Stopite nazaj.

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: