Numeroskop: 29.12.2014 – 4.1.2015

foto:ruimtevaartindeklas.nl

Novo leto nas vabi na nove poti.

Lekcije tega tedna:
Ali imamo dovolj samozavesti, da bi sledili svojemu poslanstvu? Verjamemo v sebe, da zmoremo? Mešanica zadnjega in prvega tedna nas bo preizkušala na področju zaupanja v sebe & samozavesti.

Znotraj nas se skriva celotno Vesolje. Smo bitje, ki je večdimenzionalno in vserazsežnostno. Ali sebe kot take dojemamo? Ali zaupamo, da smo vsemu, kar sem nam postavi na pot, lahko kos?

Prehod iz enega leta v drugega bo dokaj nežen, saj sta si energiji zelo skladni. Zato, zaplujte v novo leto, v novo obdobje kot bi drseli po mirni gorski reki. Okoli vas drevesa, vonj po gozdu, odsev sonca na gladini. Kam vas vodi reka?

V novem letu Vam želim mirne poti, ki naj vas vodijo k notranjemu miru in Ljubezni.
_________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenjske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Bodite pazljivi, da niste prehitri v komunikaciji. Osebe okoli vas ne znajo brati misli; niti naj jim ne bi bilo treba. Uživajte v družbi oseb, ki jih imate radi.

Število življenjske poti 2
Pred vami je ustvarjalen teden, zato negujte te ideje in razmišljajte obenem tudi kako bi jih nemara kar najbolje uresničili. Zaupajte v svoje sposobnosti.

Število življenjske poti 3
Nekoliko več obveznosti so pojavilo, kot ste si mislili, a nič ne de. Leto pred vami je namenjeno manifestiranju in vi ste kar takoj pričeli z delom.

Število življenjske poti 4
Spremembe se bodo že čutile. Strah res ni potreben, zato ga pustite pod posteljo – naj tam lovi duhce in ostale namišljene možne scenarije. Varni ste. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Čustva bodo tista, ki bodo usmerjala vaše odločitve in odločala kako bo počutje, ne pričakujte preveč, oziroma raje ne pričakujte nič, a dajte vse od sebe.

Število življenjske poti 6
Razum in strah se bosta prikradla nazaj v vas. Zakaj? Kaj niste sebi dokazali, da zmorete sami vse? Čemu bi vztrajali v ozadju, ko pa ste rojeni, da bi bili spoštovani?

Število življenjske poti 7
Premiki naprej. Bi dejala koraki, pa bodo prej skoki. Pogumno in odločno ukrepajte. Sedaj ni čas, da bi se ubadali z dvomi, ampak zaupajte v svojo presojo.

Število življenjske poti 8
Dovolj je bilo določenih situacij, odnosov in navad. Potegnite črto. Prekinite. Zaprite vrata starega leta kot bi zapirali vrata hiše. Naj, kar ne potrebujete, ostane zadaj.

Število življenjske poti 9
Novo leto pred vami čaka, da izrazite svoje namene. Uporabite celotno svoje bistvo, ne le razum. Kje – kdaj – kako se najbolj počutite žive? To krepite.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here