NuMeRoLoŠKa VoDiLa

Numeroskop: 29.9. – 5.10.2014

Temelji so pomembni. Ali nas naši nemara potapljajo, namesto, da bi nas gradili?

Lekcije tega tedna:
Vsak gradnik našega Življenja je pomemben. Poglejmo naš vsakdan: so različna področja življenja uravnovešena? Kje se tega še učimo?

40. teden v tem letu se posveča našim temeljem. Oktobra jih bomo gradili na novo.

Harmonija v življenju je seveda zaželena. Dosegli jo bomo le, če negujemo vsa področja življenja. Tako fizično, materialno kot tudi čustveno, osebnostno in duhovno. Ali smo srečni v odnosih, prijateljstvih? Smo zadovoljni v službi, delu in ostalih obveznostih našega vsakdana? Skrbimo za našo dušico, iščemo namen dogodkov, sebe in delujemo na področju, ki je naše poslanstvo? Smo čustveno stabilni ali nas dogodki mečejo iz tira? Kako skrbimo za svoje telo (hrana, gibanje, spanje, itd)? Kolikokrat se sploh sprašujemo o tem?

So odgovori bili jasni? No, za primerjavo vas vprašam: kako pa kaj vaša finančna situacija? Na to (verjetno) imamo odgovor v hipu… Vsi odgovori, ki niso bili tako bliskoviti, potrebujejo našo pozornost.

___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Spremembe so na poti. Na nove poti ne morete preko starih mostov. Ne glejte nazaj na poti naprej. Če bi bilo ”tam” tako dobro, ne bi niti pomislili iti naprej, kajne?

Število življenjske poti 2
Posvetite več časa čustvom in sebi. Kaj vi čutite? Kako se vi počutite? Po čem hrepenite? Pogovorite se s seboj kot bi se s prijateljem. Tudi svetujte si. Le zakaj ne?

Število življenjske poti 3
Da bi lahko zaupali v svoje sposobnosti, jih moramo najprej spoznati. Se poznate? Raziskujete svoje lastnosti in vrline? Ste ponosni na njih ali bi raje ”sosedove”?

Število življenjske poti 4
Ste marljiva oseba, ki ne zna vedno iztržiti svojo vestnost in predanost delu. V tem tednu se naučite spoštovati svojo sposobnost vztrajanja in poštenega dela. Pogumno.

Število življenjske poti 5
Kadar kar nekaj odrežete, upate, da ne bo bolelo. Koliko odnosov ste prekinili, pa niste ob tem čutili žalosti, ali pač? Kdaj vas čustva dohitijo? V katerem trenutku so z vami?

Število življenjske poti 6
Nova pot je pred vami. Potrudite najti srečo v svobodi, ki jo prinaša. Vi in samo vi ste odgovorni za svoje življenje. Prenehajte se ukvarjati z drugimi.

Število življenjske poti 7
Sedaj je še posebno pomembno, da prisluhnete svoji intuiciji. Notranji glas vam nekaj sporoča, pa temu nikakor ne prisluhnete. Ignoriranje vodstva še nikoli ni bilo modro.

Število življenjske poti 8
Ko smo srečni, oblikujemo svoj vsakdan s popolnoma drugačno energijo. Ni potrebno biti zaljubljen v osebo, da bi ta občutek obudili. Bodite zaljubljeni v življenje.

Število življenjske poti 9
Čeprav delujete običajno preko čustev in občutkov, pa se tokrat vseeno ozrite tudi po kmečki pameti. Določene zadeve potrebujejo svoj čas, red in vrstni red obstajata za vse.

foto: freedigitalphotos.net

Pokaži več

LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !