Numeroskop:  3.11. – 9.11.2014

Ali je imeti prav najbolj pomembno?

Lekcije tega tedna: Imeti prav godi. Naš Ego prede kot mladi mucek. Zato je Ego največji pristaš potrebe po kontroli, saj le tako drži vse niti v svojih rokah in ima, uganili ste, vedno prav. Se kdaj zgodi, da vam je bolj pomembno dokazati svoj prav, namesto, da bi nekaj sploh doživeli & izkusili?

Ego je tisti, ki je prepričan, da ima prav. Zato so spremembe seveda naporne, kajti prvi korak je popustiti potrebo po kontroli. Ego obožuje kontrolo, saj tako napihuje razlog za svoj lasten obstoj. Če je nekaj potrebno početi drugače kot do sedaj, kaj to pomeni, da smo do sedaj to počeli narobe? Naš ljubi Ego je tako kaj hitro prizadet in v obrambni poziciji. Govorimo o spremembah, ki prihajajo kot vpliv okolja ali odločitev druge osebe. Stari dobri firbec ne sodi zraven.
___________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Obetajo se vam presenečenja na področju medsebojnih odnosov. Bodite strpni in ne loputate z vrati. Kadar se počutite kritizirane, je vaš odgovor: potrebujem nekaj novega. Tokrat vztrajajte.

Število življenjske poti 2
Opažate, da ste pričeli razmišljati na drugačen način?Zagotovo vam nosi svež vpogled v situacijo ali odnos, ki oddaja že skorajda zatohlo energijo. Sprejmite, česar ne morete spremeniti.

Število življenjske poti 3
Saka nova, še tako nora zamisel potrebuje čas, da dozori. Torej, dopustite domišljiji, da najprej oblikuje koncept do konca in šele nato načrtujte izvedbo le-tega. Vse ob svojem času, kajne?

Število življenjske poti 4
Korak naprej je neizogiben. Ne omahujte več, ne iščite izgovorov. Raje sami skočite v reko ter plavajte, kot da vas tok dogodkov potisne v težje, če sploh, obvladljive brzice. Strah pustite doma.

Število življenjske poti 5
Čustven teden je pred vami. Beg ne bo rešil ničesar, saj vaš srček vedno bije. Torej, priznajte si čustva, katerim se izogibate. Zjokajte se, nasmejte se, nato pa jih spustite. Naj odidejo, naj vas ne kontrolirajo.

Število življenjske poti 6
Nov, resen pristop k težavam, ki se vas že dalj časa držijo. Čustva boste postavili na stranski tir in delovali odločno ter na ven hladno. Upate, da vas bodo vzeli resno in upoštevali. Verjamete vase?

Število življenjske poti 7
Odločitev je tista, ki premakne energijo. Ne sanjarjenje in ne raziskovanje vedno znova. Dovolj je bilo preverjanja podatkov in analiziranja. Sedaj se lotite dejanj. Bodite aktivni in vztrajni.

Število življenjske poti 8
Konec prinese mir in obenem prinese nagrade. Žanjemo kot smo posejali. Laži nosijo izdajo, resnica svobodo. Ljubezen srečo, varanje samoto. Kako ste postlali svojo posteljo? Nihče je ni namesto vas.

Število življenjske poti 9
Neučakano zrete v prihodnost, prepričani, da navigirate smer svojih korakov. V tem času se bodo dogajali nepričakovani premiki, ki vas bodo spodbudili, da premislite znova česa si želite.

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: