NuMeRoSKoP: 3.2. – 9.2.2014

”Čustva so usmerjevalnik – jim prisluhnemo? ”
Lekcije tega tedna: Urimo se v razlikovanju glasu intuicije in pa notranjih programov, vzorcev in Ega. Intuicija je občutek, ki se oblikuje v misel; ostalo pa je misel, ki povzroča občutek (običajno strahu, dvoma, jeze in podobno).

Februar bo mesec komunikacije, povezovanja in nasprotij ter čustev. Ta teden nas bo spominjal na lekcije leta 2o13, ki nas je učilo Ljubezni do sebe in kako spoštovati sebe. Bodimo nežni, prisluhnimo sebi – komunicirajmo s svojo notranjostjo in urimo se v ”pogovoru” z našo intuicijo, Višjim jazom – saj ni pomembno poimenovanje.

_____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
Trudili se boste ohranjati mir v nevihti občutkov. Ni potrebno, da se razumete. Občutite. Popolnoma nič drugega ni potrebno. Vihar mine, spoznanja ostanejo.

Število življenjske poti 2
Čeprav bodo čustva močna, boste trdni. Načeloma boste razmišljali, namesto da bi občutili, kar pa vam bo dajalo moč, da vas ostali ne bi manipulirali.

Število življenjske poti 3
Določene situacije/odnosi resnično več ne služijo svojemu namenu, najmanj pa vam denejo dobro. Torej, prosim, odmaknite se in ljubeče poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 4
Nov pričetek ni nujno težak. Naj bo izpolnjen s pričakovanjem in razburjenjem, kaj vse vas še čaka…Odrinite misli, ki zbujajo strah in dvome in krepijo jezo.

Število življenjske poti 5
Sprejmite pomoč in obenem ponudite roko osebam, ki prestajajo podobne izzive, katere ste vi že prešli. Razumevanje je včasih lahko največje darilo in opora.

Število življenjske poti 6
Prebujajte notranjega otroka, kar ne pomeni le norčavosti, pomeni tudi premagovanje strahov in omejitev, ki ste jih gojili v otroški dobi. Danes ste močni.

Število življenjske poti 7
Prevzemite odgovornost za svoja dejanja in razmišljanja, tudi čustva. S tem boste, nehote pravzaprav, prišli do mnogih odgovorov, ki jih neutrudno iščete.

Število življenjske poti 8
Teden sprememb, potovanj in čutnosti. Naj čustva vodijo vaša doživljanja, ki naj bodo resnično v tem trenutku, tukaj in sedaj. Doživite. Srkajte 🙂

Število življenjske poti 9
Ne jezite se na sebe, če ste (pre)občutljivi ali ranljivi v tem času. Pomembno je, da čustva doživite in iz njih izluščite sporočilo, ki vam ga prinašajo.

 

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: