NuMeRoSKoP: 3.3. – 9.3.2014

Na novo zgradimo svoja prepričanja.  
Lekcije tega tedna: Bodite intervjuvanec. Postavljajte si vprašanja in poizvejte, kot najbolj pretkan novinar, kaka so vaša prepričanja? Kaj vas vodi po vaši poti? In, ko jih boste našteli: ''vas ta prepričanja podpirajo ali ovirajo?''

Mnogokrat rečemo, ''ta ne bi česarkoli že, opazil tudi, če bi mu na glavo padlo.'' Kolikokrat pa nas vodijo naša lastna prepričanja, nek sistem razmišljanja, zaradi katerega nam pada na glavo, pred noge in še kam, marsikaj, pa smo slepi in gluhi?
____________________

Število življenjske poti si izračunaš takole:
Seštej svoj rojstni dan, da dobiš eno številko.
To je tvoje število življenske poti.
Npr. 8.12.1978
8+1+2+1+9+7+8 = 3+6 = 9

Število življenjske poti 1
V tem tednu je domača naloga: prisluhnite. Kaj vam svetujejo osebe, ki vam želijo dobro? Kaj svetujejo osebe, ki so doživljale podobno? Kaj pravijo modri ljudje? Kako pa je Vaše mnenje?


Število življenjske poti 2
Spoprimite se z izzivi na drugačen, nekoliko manj resen način. Recite si: ''pa kaj pol.'' In zadihajte, preberite šalo v časopisu, nasmehnite se..in, v taki energiji se lotite reševanja zagate.


Število življenjske poti 3
Okrepite se. Tudi vaše mnenje je pomembno, vaše stališče in vaše odločitve. Bolj je pomembno, da se Vi odločite kot, da se odločite.  Ne prelagajte moči na druge. Oni niso Vi. 


Število življenjske poti 4
Spremenite pristop. Preprosto spremenite pristop. Ne reagirajte kot običajno. Poskusite nekaj novega. Predvsem bo občutek drugačen za Vas in šele nato za okolico. Drznite si. Pogumno.


Število življenjske poti 5
Bolj ste čustveni kot sicer. Predajte se občutkom in sprejmite vse, kar se porodi znotraj srčka. V sebi vsa ta čustva nosijo sporočilo. Za sedaj, občutite. Sporočilo boste razumeli konec tedna.


Število življenjske poti 6
Čustveno se boste odmaknili in bolj trezno razmišljali. To je beg pred Realnostjo. Radi si naslikate nekaj lepega, čeprav tega ni. Kaj ko bi raje ustvarili lepše življenje, ne sanje zvečer v postelji? 


Število življenjske poti 7
Čeprav imate potrebno znanje, ste mnogokrat neodločni. Sedaj je trenutek, a stopite ven iz sen razmišljanja in domnevanja ter se zadev resnično tudi lotite. Pričnite nekaj novega, dajte vse od sebe.


Število življenjske poti 8
Čas je, da prejmete. Sprejmite. Za vse dobro in za vse slabo. Bodite hvaležni tudi za zaušnice. Morda ste pa sami krivi, da ste dopustili marsikatero traparijo v življenju. Od sedaj ravnajte drugače.


Število življenjske poti 9
Svežina je na poti k vam. Teden presenečenj in nenavadnih mislih, trenutkov ter celo čarobnosti. Si boste vzeli čas, da bi jih opazili; ali boste nadaljevali 'z dramo'? Izbira je vaša. 

Lili_Sorum_baner_karte_1[1]

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: freedigitalphotos.net

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: